hirdetés

Midea X8 száraz-nedves porszívó kiegészítőkkel olcsón

Számtalan lehetőség a szegmensben

hír
Midea X8 száraz-nedves porszívó kiegészítőkkel olcsón 1

Forrás: Aliexpress

írta: Don Kartács
2023-11-23

A Midea X8 egy száraz-nedves porszívó, ami önmagában nem egy különlegesség, de elképesztő, hogy idén mennyi jó deal van ebben a szegmensben és milyen áron. A Midea X8 ráadásul kifejezetten pofás darab, van egy remek kijelző az oldalán, amin nyomon követhetők a folyamatok, elmossa a saját keféjét, elműködik 35 percig, felszedi az ételmaradékot, szóval sok kellemes dolgot tud. A HJFXEORIV146  + RENDKINAITBF20 kuponokkal, a spend@save kedvezménnyel és alis coinokkal az árát 68 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra faragtuk le szállítási költséggel együtt, a cuccot francia raktárból küldik.

A beszívott levegőben lévő koszt nemcsak maga a víz szűri át, hanem egy HEPA filter is, így sok minden nem jut vissza a levegőbe. Az Aliexpress oldalán a sajtóanyag francia, mivel francia raktárból küldik a terméket, de én ránéztem az angol nyelvű oldalra is, amit itt értek el.

Ha nektek tetszenek az ilyen cuccok, akkor a HJFXEORIV146  + RENDKINAITBF20 kuponokkal, a spend@save kedvezménnyel és alis coinokkal az árát 68 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra faragtuk le szállítási költséggel együtt. Az alternatívákról is írtam korábban, szóba jöhet a Jimmy PowerWash HW9 és az Ultenic AC1 is, ezek hasonszőrű berendezések, ízlés dolga, kinek melyik jön be, nekem a Midea X8 tetszik a legjobban.

Érdemes továbbá ránéznetek a többi Black Friday kedvezményre is, amire létrehoztunk egy aloldalt, ezt ezen a linken éritek el.

hirdetés