hirdetés

Mensela ED-LX2 brushless akkus fúrógép

Három variáció egy témára

hír
Mensela ED-LX2 brushless akkus fúrógép 1

Forrás: Banggood

írta: Don Kartács
2022-03-16

A Mensela ED-LX2-t idén év elején teszteltük és minimum a tetszett szót tudnám a minőségére és a teljesítményére használni. Ami még jobban tetszett, az az ára, hiszen ez egy brushless motoros, mini fúrógép, amit könnyedén lóbálhattok a fejetek fölött, fúrhattok vele plafonba, felrakhatjátok a mennyezeti lámpát, de hellyel-közel elboldogul a keményebb felületekkel is az ütvefúró funkció miatt. 18 000-24 700 Ft-ig találhattok mindenféle szettet a RendKinai121 kuponkód felhasználásával, a szállítás viszont elég borsos, 3200 Ft-ot kérnek érte.

A nyomatéka állítólag 60 Nm,

nyilván nincs ennyi, de nem érződik gyengének. Két hátrányt tudok említeni, az egyik, hogy nem lehet rá kiegészítő markolatot tenni, illetve a mérete miatt a 13 mm-es fúrószárak nem mennek bele, de nagyjából másba nem tudtam belekötni.

Alapvetően 3 kiszerelésben kapható, az elsőben nincs töltő és akku, ezt engedjétek is el, kivéve ha tele vagytok Makita cuccokkal. A második esetben már mindkét cucc az alapcsomag része – ezért 21 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a RendKinai121 kóddal -, a harmadik esetében pedig egyből 2 db akkuval érkezik az ED-LX2. Erre szerintem a Makita kompatibilitás miatt nincs szükség – vagyis sokáig lesz hozzá akku a piacon -, kivéve ha ti hosszabb ideig akarjátok használni és ehhez kelleni fog két telep. A szállítás sajnos eléggé borsos, 3200 Ft-ot kérnek érte, de a második szett még így is megáll kb. 27 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-nál, ami egy brushless fúrógépért tonnányi kiegészítővel nem rossz választás.

hirdetés