hirdetés

Menő ENGWE bringák a Geekbuying kínálatában

Dögös városi cirkálók hosszú hatótávval

hír
Menő ENGWE bringák a Geekbuying kínálatában 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Don Kartács
2022-11-08

Az ENGWE-ről korábban írtunk már, mindenféle bringákkal, fatbike-okkal nyomulnak, a legtöbb cuccuk összecsukható, és jó hosszú a hatótávjuk is. A mai felhozatalban az EP-2 Pro és a C20 Pro szerepel, előbbi egy fatbike, utóbbi pedig egy 20 colos városi mindenes. A Geekbuying jó szokásához híven európai raktárból küldi a cuccokat ingyenes szállítás mellett, előbbire a 76VVDNGL  kódot kell használni, utóbbira pedig a 76VVKOEY  kupont, így az árak 364 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). és 325 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). körül alakulnak, a PayPales fizetés 10 dolláros diszkontját is beleszámítva.

Az ENGWE EP-2 Próért a 76VVDNGL  kuponnal 364 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ingyenes szállítás mellett, EU raktárból.

Menő ENGWE bringák a Geekbuying kínálatában 7

Forrás: Geekbuying.com

ENGWE C20 Pro – Vagány beton krúzer

A C20 Pro egy városi cirkáló, összecsukható vázzal – és így kivehető akkuval – és 20 colos kerekekkel szerelt bringa, ami leginkább a Himo Z20-nak és az ADO A20-nak állít ellenfelet. 250 W-os motor mozgatja, vagyis megugorja a magyar jogszabályi követelmények minimumát. Az akkuja igazán bika, nem is emlékszem korábbról ekkora kapacitásra, ami 19,2 amperórát jelent, a korábban tesztelt Himo Z20-nak csak 10 Ah volt, vagyis feleakkora. Ott 35 kilométer körül alakult a súlyom alatt a hatótáv, szóval itt a duplája valószníleg meglesz, ez a gyakorlatban 70 kilométert jelent.

Egy elektromos járművel meg is kell valahogy állni, erről elöl-hátul tárcsafék gondoskodik, a kijelző pedig nagyon hasonlít az EP-2 Pro 4 colos darabjára. Mind a kormány, mind pedig az ülés magassága állítható, vagyis egyszerre több ember is használhatja a családban. Akár sima bringaként is használható a 7 sebességes Shimano váltóval szerelt kétkerekű, hiszen nem kell szükségszerűen az elektromos módot használni. A C20 Próért a fentebb már írt 76VVKOEY  kódot bepötyögve 325 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza a „verdát”.

Ha pedig nem akartok lemaradni a további akciókról, akkor látogassatok el a Geekbuying promóciós oldalára, amit ezen a linken érhettek el. Olyan dolgokat is megtalálhattok az oldalon, mint például a kültéri cuccokra és a járművekre vonatkozó cashback – vagyis visszatérítés  – bónusz, amivel akár 80 USD-t is visszakaphattok.

hirdetés