hirdetés

Megjelent az Ortur legújabb lézergravírozója

Bevezető áron kapható a Laser Master 3

hír
Megjelent az Ortur legújabb lézergravírozója 1

Forrás: Sinismall.com

írta: Norbi
2022-07-03

Az Ortur több remek lézergravírozót is a piacra dobott már, a Laser Master sorozatnak ez a harmadik generációja. A 2-es verzió is nagyon jól sikerült, de a 3-ban még több innovációt tudtak felvonultatni. A frissen debütált terméket most bevezető áron tudjátok megrendelni a gyártó hivatalos weboldalán, illetve két kiemelt partnerénél is. A bevezető ár mindegyik oldalon ugyanaz, 281 800 Ft, de a rendeléshez járó extra ajándékok különböznek, így érdemes ez alapján választani, hogy melyik számotokra a hasznosabb.

A biztonságra különös figyelmet fordít a gyártó, hétfajta védelemmel is felszerelték, olyanokkal mint az elmozdulás érzékelés, túlmelegedés- és túlfeszültség elleni védelem, illetve fizikai vészleállító gomb is került rá. A gyártó a LaserGRBL szoftvert javasolja a használatához, ami ingyenesen tölthető le a fejlesztő weboldaláról, de az Ortur saját fejlesztésű telefonos applikációjával is használható a gravírozó, ami iOS-re és Androidra is elérhető.

A terméket az Ortur webshopjából közvetlenül is meg tudjátok rendelni, illetve a két legnagyobb partnerüktől is. A különbség a készülékhez járó ajándékokban mutatkozik csak meg, amelyeket igen nagyvonalúan osztanak. A lenti felsorolásból ki tudjátok választani, hogy nektek melyik grátisz cucc a szimpatikus, érdemes az alapján megválasztani honnan rendelitek meg, mert az ár mindenhol azonos, 281 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. Talán a Madethebest ajánlata a legszimpatikusabb, a mi ajánlásunk ez lenne.

  • Ortur.netOLM3PRESALE – a rendeléshez 30 dollár értékű elektronikai cikk, vagy egy UGREEN handkit jár ajándékba
  • Madethebest.comLM3ZB100 – az első 20 rendeléshez fixen jár egy Dewallie levegőpumpa, a rákövetkező 50 vásárló 70 dollár értékű multimétert kap ajándékba, ha ez is elfogyott, akkor pedig egy alap gravírozó készlet a jutalom. Ezen kívül, ha a rendelésetekről készült képernyőfotót posztoljátok a cég facebook csoportjába, akkor akár egy Dell laptopot is nyerhettek.
  • Sinismall.comNEW  – 100 dollár értékű ajándékcsomag, illetve 3 random kiválasztott vásárló egy ingyen lézergravírozót kap.

A szállítás minden esetben ingyenes és a termék európai raktárból érkezik. 

hirdetés