hirdetés

Ortur lézergravírozók és kiegészítők jó áron rendelhetőek

Gravírozásra fel

hír
Ortur lézergravírozók és kiegészítők jó áron rendelhetőek 1

Forrás: madethebest.com

írta: Norbi
2022-06-03

A madethebest.com oldala lézergravírozók és 3D nyomtatók értékesítésére specializálódott, együttműködésük az Orturral pedig nem újkeletű, de nemrégen az Ortur hivatalos forgalmazójává avanzsálódott. Ebből az alkalomból akciósan vásárolható meg náluk a cég Laser Master 2 névre keresztelt terméke, illetve sok más kiegészítő. A rendelésekhez most még ajándékot is kaptok. Az Ortur lézergravírozók nagyon jó minőséget képviselnek és az ár/érték arányuk is remek.

xTOOL D1

Az xTOOL terméke picit másik ligában játszik, mint a fenti Laser Master, ugyan ebben is LED dióda dolgozik, tehát nem az ipari termékekben megszokott C02-es lézer, de egy apró trükk segítségével sikerült nagyobb teljesítményt elérniük. Ez úgy néz ki, hogy a készülékben 2 lézerfej is dolgozik, és egy tükör segítségével a két nyalábot egyesíti, így azok ereje összeadódik, a kombinált teljesítmény pedig rögtön 10 watt lesz. Ez már vágási munkákra, illetve fémek gravírozására is elegendő, ez utóbbinál azért még mindig szükség lesz egy hordozóanyag felvitelére a gravírozás előtt.

A gép munkafelülete 42,5×39,95 cm, ami nagyméretű tárgyak megmunkálására is lehetőséget ad, sőt a hozzá kapott magasítók alkalmazásával akár 11,3 cm vastag anyagok is beférnek alá. A csomag részét képezi egy forgató, amivel henger alakú tárgyakra is lehet dolgozni. A kapcsolatot a számítógéppel már nem csak kábelen, de WiFi-n keresztül is képes tartani, ami szintén hasznos, mert akkor nem kell a laptopnak vagy a PC-nek közvetlenül a gép mellett helyet találni.

Az xTOOL D1 nem olcsó, 289 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., de ezért az árért már egy igazán széleskörűen használható gépet kapunk. Ebben az árban már a szállítás és az áfa is benne van, hamar meg is érkezik a termék.

Levegő kompresszor kiegészítő

Aki már használt lézergravírozót az tudja, hogy a folyamat a megmunkálandó anyagtól függően bizony tetemes mennyiségű füsttel tud járni. Ez a füst ronthatja a vágás, illetve a gravírozás minőségét, hatásfokát, sőt még a lézerfej élettartamát is csökkentheti. Természetesen erre is van megoldás egy kis készülék személyében, amit kiegészítőként tudtok megvásárolni a Laser Master 2-höz. Ebben egy 68 wattos kis villanymotor dolgozik, ami 28 kPa nyomással elfújja a keletkező füstöt, általa kiküszöbölhető az összes fentebb felsorolt kártékony hatása.

Ez a hasznos kiegészítő 32 500FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg, ha kicsit komolyabban gondoljátok a gravírozást, érdemes beruházni rá. Ebben az árban a szállítás is az áfa is benne van.

Az akcióban nem csak a fent említett készülékek szerezhetők be jó áron. A Laser Master 2 Pro S2-t például 164 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok jelenleg megrendelni. Természetesen ehhez a rendeléshez is jár az ajándék, és a szállítás ugyanúgy gyors és ingyenes, illetve az áfa is benne van már ebben az árban.

Ha ez sem lenne elég, akkor erre a linkre kattintva megtaláljátok az összes akciós gravírozót és kiegészítőt.

hirdetés