hirdetés

Megint jön a suli

Iskola kezdő akciók a Geekmaxin

hír
Megint jön a suli 1

Forrás: Geekmaxi

Bagi
írta: Bagi
2023-08-15

Bár még egy csomóan nyaraltok, sajnos megállíthatatlanul közeledik szeptember, és ezzel az iskola kezdés is, amikor egy csomó cuccot kell beszerezni a gyerkőcnek. A Geekmaxi augusztus 14. és szeptember 2. között iskola kezdő promót hirdetett, hogy kevésbé legyen számotokra anyagilag megterhelő ez az időszak. A számos akciós termék mellett 5€ kedvezményt kaptok 50€ vásárlás felett, vagy 8 százalék diszkontot, ha legalább két terméket vásároltok. Mutatunk néhányat a kiemelt ajánlataik közül is.

A Geekmaxin a SGASEKHM  kuponnal most 37 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, és európai raktárból küldik.

Alldocube iPlay 50 Pro tablet

Az Alldocube iPlay 50 Pro a gyártó zászlóshajója, fémházas kialakítású mindössze 8,4 milliméter vastag, tömege pedig 466 gramm. A 10,4 colos IPS kijelzője 1200×2000 pixeles felbontással rendelkezik, és egy Mediatek Helio G99-es processzor hajtja, ami mellé 8 GB LPDDR4X-es RAM és 128 GB-os UFS 2.1-es háttértár társul. Az energiaellátásáról egy hatalmas, 6000 mAh-s akkumulátor gondoskodik, amit 18 wattos gyorstöltővel tudtok energiával ellátni.

Az Android 12-es operációs rendszert futtató táblagép egyik legnagyobb előnye, hogy akár 2 SIM-kártyát is beletehettek, de kapott még duális WiFi-t, GPS-t, Bluetooth-t, jack csatlakozót, és ha szükséges, még micro SD kártyával is bővíthetitek.

A Geekmaxi CLDWN829  kuponjával 61 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudtok hozzájutni.

KTC H27T22 gaming monitor

Ez a modell egy 27 colos, 165 Hz képfrissítésű, QHD modell, 2560×1440 pixeles felbontással, de ez a széria forgatható verziója, vagyis képes 90 fokban elfordulva, álló módban is működni. A magassága elég nagy tartományon belül állítható, 16 centit tudtok emelni vagy süllyeszteni rajta, és oldalirányba is elfordul, és a már említett 90 fokos elforgatás is rendelkezésetekre áll, sőt még dönthető is -5/+20 fokban, szóval tényleg elég tág határok között állítható.

Találtok rajta egy HDMI és két darab DisplayPortot és egy 3,5 mm-es jack aljzatot. A fényereje 350 nit, de a színekre sem lehet panasz, hiszen az sRGB skálát 99%-ban lefedi, 8 bites színmélység és 16,7 millió megjelenített szín mellett. Támogatja a HDR10-et és van benne kékfényszűrő mód is. Ha szeretnétek még többet megtudni a monitorról, olvassátok el korábbi tesztünket is.

A Geekbuying Back to School promójában használjátok a Qs8ATa5a  kupont, így 85 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudtok hozzájutni, európai szállítással.

Megint jön a suli 19

Forrás: Geekmaxi

3inuS 87 gombos 5 in 1 billentyűzet

Ez a cucc nem egyszerűen egy billentyűzet, hanem egy USB elosztó is egyben, így lehetővé teszi mobiltelefon és több más eszköz feltöltését is, miközben épp dolgoztok. Az innovatív beépített hub egy Type-C porttal és három USB-A aljzattal rendelkezik, amelyek nem csupán 5 V/5 A-rel töltik az eszközöket, hanem támogatja az USB 3.0 adatátvitelt is, és a megfelelő eszközre kötve még a rajta lévő HDMI csatlakozó is hasznosítható. A mechanikus billentyűzet 87 robusztus gombbal rendelkezik, a szokásos előnyökkel. Hosszú élettartamot ígér a gyártó, több mint 70 millió leütést bírnak a kapcsolók. Kompatibilis Mac és Windows operációs rendszerekkel is.

A Geekmaxiról a CLDWN829  kuponnal most 29 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek meg.

hirdetés