hirdetés

Megérkeztek a Cafago tavaszindító ajánlatai

Náluk aztán tényleg minden van

hír
Megérkeztek a Cafago tavaszindító ajánlatai 1
írta: hajas
2021-03-09

Megérkeztek a Cafago tavaszi akciói, melyek közül összegyűjtöttem nektek a legjobb ajánlatokat. Ebben a válogatásban találtok porszívót, borotvát, okoscsillárt, valamint érintésmentes hőmérő és véroxigénszint mérő szettet is. Mindegyik termék a szállítási mód vagy pedig az árazás miatt áfa- és vámmentesen érkezik hozzátok, így nem kell tartanotok az extra költségek miatt.

Fitnesz gumikötél szett

Egyre népszerűbbek a gumikötelek, hiszen bárki könnyedén tudja használni és rendkívül sokoldalúak. Ez a szett 5 darab, különböző ellenállású kötelet tartalmaz, melyek mindegyike rácsatolható a mellékelt markolatra, külön-külön is, így mindenki megtalálja a számára megfelelő nehézségi szintet. Segítségével erősíthetitek például a hátizmaitokat, karjaitokat, mellizmaitokat, szinte bármit. A csomag része egy tárolózsák is, így bárhová, könnyedén magatokkal vihetitek. Ha vásárlás előtt bepötyögitek a megfelelő mezőbe a CFJW4484 kuponkódot, akkor 4200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Kínából.

Xiaomi Mijia MJXCQ01DY állóporszívó

A Xiaomi egyik legolcsóbb állóporszívója a kissé nehezen megjegyezhető MJXCQ01DY nevet kapta. A készülék már járt szerkesztőségünkben, ha kíváncsiak vagytok a róla készült tesztünkre, akkor látogassatok el erre az oldalra. A kütyü nem akkumulátorról, hanem hálózatról működik. Ez részben hátrány, hiszen szobánként újra be kell dugnotok a konnektorba, cserébe könnyebb, olcsóbb és mindig a rendelkezésetekre áll, hiszen nem kell az aksit töltögetnetek. 16 000 Pa-os szívóerővel szippantja fel a koszt, de háromféle fejet is mellékelnek hozzá, így szinte minden felületet megszabadíthattok a piszoktól. A levegőt HEPA filter szűri meg, így a kiáramló levegő is tisztább lesz. 18 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni német raktárból, ingyenes szállítással.

Enchen Gentleman 5S elektromos borotva

Az Enchen már rengeteg elektromos borotvát dobott piacra, legújabb termékük a Gentleman 5S névre hallgat. 3D-s lebegő fejet kapott, ami precízen követi az arc vonalait, a benne található 3 darab önélező körfej pedig hatékonyan vágja le a szőrszálakat, de a hátuljára egy pajeszvágót is szereltek. A fej könnyen kivehető és vízzel leöblíthető, de maga a kütyü is IPX7-es vízállósági minősítést kapott. Akkumulátoros, melyet Type-C kábellel tölthettek fel, az aksi állapotát pedig a LED kijelző mutatja. Az ára is igen kedvező, 6700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek csak érte.

Érintésmentes lázmérő és véroxigénszint mérő

Manapság a legmodernebb lázmérők az érintésmentes modellek, melyek mindössze néhány pillanat alatt képesek megállapítani az ember testhőmérsékletét. A kisgyerekes szülők tudják, hogy náluk a lázmérés mindig könnyű művelet, hiszen amilyen izgágák, nem biztos, hogy sokáig a hónuk alatt tudják tartani a hagyományos lázmérőket. Ez a lázmérő 0,1 Celsius fokos pontossággal mér, ráadásul memóriával is rendelkezik, így a korábbi adatokat könnyedén visszanézhetitek. A véroxigénszint mérő pedig ujjra csiptetős kialakítású, ami néhány másodperc alatt megmutatja az SpO2 szintjét a “páciensnek”, de pulzusmérésre is használható.

A két kütyüt a JW399CF kóddal 3700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

hirdetés