hirdetés

Még tart a Super Sale a Geekbuying oldalán

Egy vagány e-bike is a kínálatban

hír
Még tart a Super Sale a Geekbuying oldalán 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-09-12

Ahogy azt már múlt héten megírtuk nektek a Geekbuying nagyszabású leárazásba kezdett, aminek nemes egyszerűséggel a Super Sale nevet adták. A bemelegítési szakasz immáron véget ért, így már az éles szakaszba fordult a promóció. Mi is hoztunk nektek két olyan terméket, amit érdemes lehet most megrendelni, mert az áruk korábban nem volt ilyen kedvező. Ilyen a BMAX tabletje, illetve a Fafrees elektromos kerékpárja is. Ráadásul ezek is részei egy nyereményjátéknak, amelyben 2000 dollár értékhatárig visszanyerhetitek a rendelt termékek árát.

A BMAX Maxpad I10 Prót most kedvező áron, 42 00 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg az NNNDB6S5GWZMY  kuponkód használatával. Ebben az árban az áfa és a szállítás is benne van, ráadásul EU raktárból küldik, így pár nap alatt várhatóan megérkezik

Fafrees 27,5 Inch Electric Bike

A Fafrees elektromos bringája első ránézésre nagyon tetszetős, fekete és narancssárga színekben pompázik. A kerekei 27,5 colosak és hidraulikus tárcsafékkel rendelkeznek. A haladást a tekerésen kívül egy 250 wattos elektromotor segíti, ami 25 km-es maximum sebességet tesz lehetővé. Az akku kapacitása 10 Ah 36 voltos feszültség mellett, ezzel nagyjából vegyes módban 60 km megtételére képes. Létezik tisztán elektromos módja is, ott értelemszerűen a hatótáv jóval kevesebb. Felszereltsége egy jó alap szintnek mondható, kapott egy Shimano 7 sebességes váltót, illetve egy első teleszkópot is, ami akár rögzíthető is, ha az útviszonyok úgy kívánják. Felszerelték első, hátsó lámpával is, így már arra nem kell külön költenetek. Az akkumulátor töltöttségéről, a pillanatnyi sebességről, a rásegítés erősségéről egy elég spártai LCD kijelző ad tájékoztatást Az aksi a vázban kapott helyet, de természetesen kivehető, így könnyen felvihető egy panel tizedik emeletére is tölteni. 

A bringa ára az NNNFF275S  kuponkód felhasználásával 297 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a terméket európai raktárból küldik, ebben az árban pedig már az áfa és a szállítási költsége is benne van. 

hirdetés