hirdetés

Elindult a Geekbuying Super Sale

Számtalan remek akcióval kedveskedik nektek az oldal

hír
Elindult a Geekbuying Super Sale 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Don Kartács
2022-09-08

Itt van az ősz, itt van újra, ennek örömére beröffentették a kínai webshopok az akciógyárakat, most a Geekbuying kezdte meg a Super Sale-nek hívott sorozatát. Tegnap óta megy a ráhangolódás, de az igazi csinnadratta 13-ától indul be, ennek ellenére már most is érdemes ránézni az akciókra, mert van egy két egészen pofás deal is, robot és állóporszívó, vagy éppen elektromos magasságállítással rendelkező asztal. A Geekbuying a megszokottak szerint minden termékét EU raktárból küldi, ingyenes szállítás mellett.

Pár terméket mi is kiemeltünk a listából,

hogy segítsünk a választásban, illetve folyamatosan teszteljük is a Geekbuying oldalán kapható cuccok egy részét, szóval érdemes visszanézni a RendeljKínait főoldalára is.

 

Elindult a Geekbuying Super Sale 2

Forrás: Geekbuying.com

Proscenic P10 állóporszívó – Olcsón hozza a kötelezőt

Én csak Xiaomi „Lightnak” szoktam a céget titulálni, mert nagyon hasonló eszközöket gyártanak, gyengébb minőségben, viszont olcsóbban. A mostani darab is ilyen, egy tipikus stick porszívó 20 500 pascal szívóerővel, ami meglehetősen előkelő helyen végezne a legerősebb hordozható takarítóberendezések között. Az üzemideje 45 perc, ami a saját tapasztalataim szerint 120-150 négyzetméteres lakások végigporszívózására elegendő. Az akksi viszont nem eltávolítható, így az üzemidő is fix.

Számtalan kiegészítőt adnak hozzá, ebből szerintem az egyik legfontosabb a két motoros fej, a kisebbel a poratkákat és a szőnyegekbe mélyebben beágyazódó koszt lehet eltávolítani. Van továbbá kétféle hengerkefe is a csomagban, amivel szintén erőteljesebb mechanikai hatást lehet kifejteni a mélyebben megbújó porszemcsékre, illetve a gyártó azt állítja hogy a hosszú állatszőröket és az emberi hajat sem tekerik fel az elektromos fejek. A porszívó ára éppen becsúszik a 40 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os árküszöb alá az NNNP10SEP  kóddal, ráadásul EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

Elindult a Geekbuying Super Sale 3

Forrás: Geekbuying.com

Viomi V2 Pro robotporszívó – Öreg robot nem vén robot

A Xiaomi érdekeltségi körbe tartozó Viomi termékét teszteltük korábban, sőt, az elődmodellt, a V2-t is górcső alá vettük. Ez nem lenne olyan nagy szám, ha az ára nem esett volna azóta a felére. 2019 végén még 111 000 Ft-ot kértek érte, most pedig 79 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elhozható az NNNV2PSEP  kuponnal, és ha ebbe belekalkulálom a kb. 30%-os HUF/USD devizapár leértékelődést is, akkor a valós áresés valahol 50% körül lehet. Ennyiért pedig ekkora tudású robotporszívó nem nagyon van a piacon, nagyjából mindent tud, amit a 2 évvel ezelőtti csúcsgépek tudtak.

Kellően nagy szívóerő, mindent appból lehet állítani, telepakolhatjátok a LIDAR szenzorral épített térképet mindenféle virtuális falakkal és hasonlókkal, de ez is magától bedokkol és időzíthető, ahogy minden robotporszívó manapság. A V2 Pro ráadásul rendelkezik víztartállyal is, tehát képes feltörölni, illetve vízpumpa segítségével az intenzitást is szabályozni. Aki nem vágyik a legújabb fícsörökre és nem akar dupla ennyit kiadni egy komolyabb robotra, annak a Viomi V2 Pro ezen az agyonvert áron megfontolandó darab, a minősége teljesen rendben van, emlékeim szerint a küszöbökkel is jól boldogult és csak 79 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte az NNNV2PSEP  kóddal. Ez is EU raktárból érkezik ingyenes szállítás mellet, ráadásul jár mellé egy bónusz oldalkefe is, ami a tipikus kopó-fogyó alkatrész kategóriája és mindig jól jön belőle egy extra.

Elindult a Geekbuying Super Sale 4

Forrás: Geekbuying.com

ACGAM ET225E elektromos asztal – Divatba hozza az állómunkát

Tipikus generációs betegség az ülőmunka miatt kialakuló különböző hátfájdalmak, nekem is szokott fájni, így mindenféle megoldásokkal kísérleteztem – térdeplőszék, gerinctámasz, mozgós párna és hasonlók -, de a legjobban az vált be, ha kimentem sportolni vagy csak simán felálltam. Előbbire nincs mindig lehetőség, utóbbira viszont igen, ennél viszont már csak egy dolog jobb, ha az asztalotokat is meg lehet emelni annyira, hogy állni is lehessen mellette. Az ACGAM terméke egy 140x60x1,8 cm-es asztallapot tud motorosan mozgatni 62 és 127 centiméter magasság között, vagyis oda állítjátok, ahová akarjátok. Tíz perc alatt össze lehet állítani, utána pedig szabadon vezérelhetitek a jobb oldalon elhelyezett kezelőszervek segítségével. 

Az aktuális magasságát ki is jelzi egy kis kijelző segítségével, sőt, 3 memóriahellyel is rendelkezik, így akár a család több tagja is saját igényeire szabhatja. Az ET225E több kiszerelésben kapható, kérhetitek csak az elektromos keretet asztallap nélkül, ez 86 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül az ACGAMET225  kuponkóddal, míg a komplett csomagért 119 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek az ET225EDB2  kuponnal. Ahogyan az lenni szokott, ez is EU raktárból érkezik ingyenes szállítás mellett, pedig az ekkora csomagokra ez nem igazán jellemző, sőt súlyos ezreket szoktak legombolni a vásárlókról.

hirdetés