hirdetés

Még olcsóbb lett az Airloop Snap fülhallgató

A sokoldalú átalakulóművész

hír
Még olcsóbb lett az Airloop Snap fülhallgató 1
írta: Atika
2021-09-29

Az Airloop Snap egy három az egyben fülhallgató, ugyanis normál üzemben TWS üzemmódban működik, de adnak hozzá két nyakpántot, amiből az egyiket ráadásul egy óriási akkumulátorral is felszerelték, így nem csak az üzemidő tolható ki, hanem a stabilitás is növelhető. Az üzemidőbajnok fülesért a BTS60 kuponkóddal most csak 21 400 forintot kell kifizetni, ebben pedig már benne van a szállítási költség és az ÁFA is.

Azonban ez nem minden, ugyanis ki lehet egészíteni a Snapet egy nyakpánttal, de a fő szenzáció a gallér, amivel extra stabilitást és üzemidőt is kapunk, ugyanis saját akkumulátort bújtattak el benne, így ha felcsattintjuk a fülesre a mágneses végekkel kapcsolódó nyakpántot, az alap 10 órányi üzemidő 22-re tolódik ki.

Az Airloop Snap a Qualcomm Bluetooth chipjének hála támogatja az aptX kodeket, így minőségromlás nélkül tudja lejátszani a zenéket, emellett IPX7 minősítést kapott, vagyis akár még úszni is lehet benne. ANC-t nem kapunk, de az agybadugós kialakítás miatt így is eléggé tömít, a mikrofonokat pedig CVC technológiával látták el, ami egy passzív zajszűrési megoldás, ezáltal a telefonbeszélgetések tisztán zajlanak vele.

A hangzása is kiváló a fülhallgatónak, de ezt a közel 30 000 forintos alapár is mutatja, a 6 mm-es dinamikus meghajtók nem okoznak csalódást. A BTS60 kuponkóddal jelenleg 21 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron vásárolhatjátok meg a különleges fülhallgatót. Ez az ár már tartalmazza a minimális szállítási költséget, az áfát pedig az Airloop állja, így további költségekre nem kell számítani.

hirdetés