hirdetés

Meg fogtok döbbenni az elektromos Kaisda K1-V MTB árán

Ennyiért én még kerékpárt kintről sem láttam

hír
Meg fogtok döbbenni az elektromos Kaisda K1-V MTB árán 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-03-21

Alapvetően azért éri meg elektromos bringákat rendelni kintről, mert sokkal olcsóbbak mint itthon. Leginkább belépőszintű modelleket árulnak, mint amilyen a Kaisda K1-V is, ami egy 26 colos MTB. 250 W-os motor mozgatja, és megfelel a hazai jogszabályoknak is, 25 km/óráig rásegít, papíron elmegy 70 kilit, de a legjobb az ára. 248 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a GKB23MS1  kóddal, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett. Árreferenciaként a Rockrider ST-100 dechatlonos bringát szoktuk használni, az most 420 000 Ft-ba kerül, ez azért szemmel látható különbség.

És akkor jöjjön egy gondolat, miért érdemes megvenni ezt a bringát. A fékek az összesen elég rosszak szoktak lenni, súrlódik csikorog, ez csere. Nem árt ezekre egy jobb kormánymarkolat és egy értelmes ülés, és a már említett csengő+hátsó piros lámpa is, ez kb. 50-70 000 Ft-ból ki is jön, és akkor még mindig egy százassal beljebb vagytok, mint a hazai árakkal. Aki pedig szeretne többet költeni rá, annak ott van mozgástérnek az árkülönbözet, szóval vállalkozó szelleműek előnyben.

A Kaisda K1-V-ért 248 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a GKB23MS1  kóddal, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett, ez az ár pedig még egy belépőkategóriájú kétkerekűért is nagyon kevésnek tűnik.

hirdetés