hirdetés

Márciusi Mega Sale a Geekmaxin

Fokozódik a hangulat

hír
Márciusi Mega Sale a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Bagi
2024-03-21

Március 20-tól a Geekmaxin teljes erővel beindult a Mega Sale őrület, most csaphattok le a legütősebb akciókra. Rengeteg kuponnal is készültek nektek, érdemes rendszeresen körülnézni a promóció oldalán, hiszen a kedvezményes termékek köre folyamatosan frissül. Hoztunk nektek néhány leértékelt terméket, választhattok projektort, de ha jobban szeretitek az aktív pihenést, akár terepbringát is.

Ultimea Apollo P40 projektor

Az Ultimea Apollo P40 nem egy hagyományos kinézetű projektor, szerintem őrült jól néz ki ez a letisztult forma. A felbontása natív 1080p, de támogatja a 4K felbontású tartalmakat is. A fókusz- és a trapézkorrekció teljesen automatikusan történik, de természetesen beleavatkozhattok a folyamatba, ha a végeredmény nem elég tetszetős. A fényereje 700 ANSI lumen, ami elég sok, ezzel már nappali körülmények között is lehet mozizni, illetve kétsávos WiFi áll rendelkezésre a tartalmak megosztásához, a perifériákat pedig Bluetooth-on is tudjátok csatlakoztatni.

A távirányító 360 fokban működik, a képátlót 55-150 inch között lehet állítani. Találtok rajta HDMI, AV, audio jack és a 2 darab USB portot is, illetve 10 W összteljesítményű hangszórókkal is felszerelték. A működése nagyon halk, nem éri el a 25 decibelt sem. Nemrég teszteltük, olvassátok el ezt a cikket is. 

A Geekmaxi IMV7TA7X  kuponjával most 69 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni.

Jigoo C300 állóporszívó

A Jigoo C300 egy 400 wattos motorral büszkélkedhet, 30 kPa szívóteljesítményével hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. A porszívó 5 fokozatú szűrőrendszerrel rendelkezik, amellyel megszabadulhattok az allergének 99,99 százalékától. Ciklonos kialakítása megakadályozza a légcsatorna eltömődését, így nem veszít a szívóerejéből. Egy 2000 mAh-s akkumulátorral szerelték fel, amivel akár 45 percig is üzemel egyetlen töltéssel. Az akkumulátor könnyedén cserélhető és feltölthető akár a gépen, akár azon kívül is. Ha nagyobb a lakásotok, az üzemidő megduplázható egy további akkumulátorcsomag használatával.

A LED kijelzőn nyomon követhetitek  a töltöttségi szintet és a hibaüzeneteket, de itt válthattok egyetlen érintéssel a különböző üzemmódok között. A szőnyegek takarításához válasszátok a Normál vagy a Turbó üzemmódot, a kemény padlók tisztításához egyszerűen átválthattok Eco módba. A fémcső függőlegesen 90 fokkal, vízszintesen pedig 180 fokkal forgatható el, aminek segítségével minden sarkot könnyedén elérhettek. A kefehenger elején található LED lámpa megvilágítja a padlót, így biztos nem menekülnek el a porcicák sem. V-alakú kefe fejjel tervezték, amely megakadályozza a hajszálak feltekeredését. Tartozik hozzá egy 2 az 1-ben porszívókefe, egy kis tisztítókefe és egy hosszú résszívó, nemcsak padlón és szőnyegen, hanem matracokon, kanapékon és egyéb bútorokon is jól használható.

Használjátok a Geekmaxi 6G37I3XV  kuponkódját, ezzel már 39 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megszerezhetitek.

Eleglide M1 Plus elektromos bicikli

Az Eleglide M1 Plus elektromos mountain bike nemcsak az aszfalttal, hanem a kavicsos hegyi utakkal is könnyedén megbirkózik. Kialakítása és felszereltsége nagyon igényes. A pedálszenzoros motor 250 W-os, a maximum nyomatéka 45 Nm, a csúcsteljesítmény 500 W és a végsebessége 25 km/h. Három módban használhatjátok, és több teljesítmény szint között tudtok választani. Teljesen elektromosan 50 km, rásegítéssel akár 100 km is megtehető vele. A motoros rásegítés mértékét 5 lépcsőben lehet állítani, és van sétáló mód, ha valamiért tolnotok kellene a járművet. Hagyományos kerékpárként egy 21 sebességes Shimano Tourney TZ váltó segíti a tekerést.

36 V-os, 12,5 Ah-s lítium akkumulátort kapott, ami könnyen el is távolítható, töltési ideje nagyjából 7 óra. A megállásról dupla tárcsafékek gondoskodnak, míg az úthibák elnyelése a hidraulikus lengéscsillapítók feladata. Nagy teherbírású, korrózió álló, alumínium ötvözet vázzal rendelkezik. Könnyű és hatékony kialakításának köszönhetően a 27,5 colos kerekek megfelelőek a városban és terepen egyaránt. Az első lámpa LED-es, illetve egy többfunkciós kijelzőt is szereltek a kormányra, ami minden fontos menetadatról tájékoztat titeket, például a valós idejű sebességről, a megtett távolságról és az akkumulátor töltöttségi szintjéről. Közvetlenül a kijelzőről válthattok a rásegítési módok közül, aktiválhatjátok a séta módot és sok mást. Ezenkívül az Eleglide alkalmazáson keresztül telefonról is vezérelhetitek a bicajt. Az alkalmazás több funkció aktiválását teszi lehetővé, például a kerékpár lezárását és a jelszó beállítását.

A Geekmaxi Mega Sale-en 256 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért adják, még kupont sem kell használnotok a kedvezményes árhoz.

Fossibot F3600 power station

A Fossibot F3600 42 kilogrammos, kerekeken gurítható tárolási megoldás 3600 wattot tud leadni, akár 13 eszköznek egyszerre, mindezt 3840 Wh-val, míg a bemenetei oldalon akár 4200 W-tal is tölthető. Találtok rajta 3 darab 230 V-os hagyományos csatlakozót, 2 darab DC tápegység- és 6 darab USB portot különböző típusokból (Type-C és USB-A, a Type-C-k PD képesek 100 W-ig), 1 darab XT60 és 1 darab XT90 kimenetet, és végezetül egy szivargyújtó kimenetet. 2200 W áll rendelkezésre a hagyományos hálózati töltésnél, míg napelemből 2000 W teljesítménnyel küldhető meg, ez összesen 4,2 kW, így 1,5 óra alatt feltölthető.

A telep oldalából kipattintható egy elemlámpa is, arra az esetre, ha éjszaka kéne használni. A hagyományos tápellátáson túl UPS üzemben is képes működni, vagyis áramkimaradások esetén azonnal átkapcsol akkumulátorra, és például megakadályozza az ebből származó adatvesztéseket. A LiFePO4 akkumulátorok 6500 ciklust bírnak, így meglehetősen hosszú az élettartamuk, a gyártó 10 évet ad meg erre. A zavartalan működést 9 féle beépített védelmi rendszer biztosítja, ilyenek a túlfeszültség, a túláram, a túltöltés és a rövidzárlat.

Ha használjátok a pSTcm2Bn  kupont, akkor 592 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni.

Márciusi Mega Sale a Geekmaxin 25

Forrás: Geekmaxi

Bayu autós okoseszköz szett

Ez egy autósok és kültéren dolgozók számára készült okoseszköz, amivel rengeteg féle munkát elvégezhettek. Moshattok a segítségével kocsit, kiporszívózhatjátok, kereket fújhattok, világíthattok és persze tölthetitek vele az eszközeiteket, hiszen power bank is, de akár mobiltartónak használhatjátok. Moduláris felépítésű, de nincs szükség minden eszközt külön tölteni, és persze így jóval helytakarékosabb.

A Geekmaxin a GNnKx2Pp  kuponnal 70 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapjátok meg.

hirdetés