hirdetés

Már viccesen olcsó az AirAux partyhangszórója

Ez a hét kiemelt akciója

hír
Már viccesen olcsó az AirAux partyhangszórója 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-03-31

Még soha, egyetlen kínai terméknél sem tapasztaltunk olyan durva áresést egy termék esetében, mint az AirAux AA-DH1-nél. Ennek a megjelenésétől kezdve szisztematikusan esett az ára, és egyre olcsóbban lehetett megvásárolni. Most egy újabb mélyponthoz érkezett, és már 14 400 forintért megrendelhető az egykor 30-40 ezer forintba kerülő partyhangszóró. Mi is próbáltuk ezt a típust és nem túlzás, hogy ennyiért ajándék.

Vezérelni hagyományos gombokkal lehet, ezek a tetején kaptak helyet és a szokásos kapcsolók mellé befért egy basszuskiemelő is, amit megnyomva kicsit jobban a bulira hangolhatjuk a hangszórót. 4500 mAh kapacitású akkumulátor van benne, amivel nagyjából 10 órán keresztül folyamatosan tud üzemelni. Bluetooth 5.1-en keresztül lehet vezeték nélkül rácsatlakozni, és TWS módra is képes, tehát két ugyanilyen hangszóró összepárosítható, és képesek sztereóban szólni. Elég látványos RGB fényeket tettek rá, amik tényleg jól néznek ki, de szerencsére ki is kapcsolhatók, ha zavarna vagy éppenséggel spórolni szeretnénk az üzemidővel.

Érdemes róla elolvasni a tesztünket is, mert sok rosszat nem tudtunk róla írni, pedig akkor még kétszer ennyibe került, mint most. A Banggoodon jelenleg a BGRA354  kuponkóddal rendelhető meg 14 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ennyiért pedig nagy hiba lenne nem rendelni belőle, hiszen elképesztően jó ár/érték aránnyal bír.

hirdetés