hirdetés

Már rendelhető a Himo Z16 Max a Geekmaxin, most ajándékkal

További kuponok is várnak titeket pár régebbi termékhez

hír
Már rendelhető a Himo Z16 Max a Geekmaxin, most ajándékkal 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Norbi
2022-04-12

A napokban debütált a Himo legújabb összecsukható, elektromos bringája a Geekmaxin, ebből az alkalomból nem is egy, hanem egyből két kiegészítőt kaphattok ajándékba a járgányhoz, ha most rendelitek meg. Természetesen jó szokásunkhoz híven hoztunk nektek hozzá kupont is, hogy picit még tudjatok faragni az amúgy is remek árból. A bringa most európai raktáras szállítással, 1 év garanciával, ajándék vagány sisakkal és biciklizárral mindössze 327 400 Ft-ba kerül. A premier alkalmából több régebbi terméket is leakcióztak.

Navee N65

A Navee N65 külsőre nagyon hasonlít a Himo L2-höz, amit korábban már teszteltünk, szinte csak színvilágban térnek el egymástól, hiszen a Navee fekete festést kapott. Hatalmas, 10 colos, felfújható kerekekkel rendelkezik, melyeknek köszönhetően a rázósabb utakon is kényelmesen haladhatunk. A gyártó állítása szerint akár 65 kilométer megtételére is alkalmas a roller, az energiaellátásról pedig a 12,5 Ah-s akkumulátor gondoskodik, melyet körülbelül 7 óra alatt tudunk feltölteni. A járgányt 500 wattos motor hajtja, ami akár 35 km/órás végsebességet is képes biztosítani, és a leírás szerint még a 25 fokos emelkedőket is leküzdi. Akár 120 kilogrammal is terhelhető, miközben sok roller csak 100 kg-ot bír el, és szintén kiemelkedő az IPX4-es vízállósága is, amit szintén szeretnek egyes konkurens gyártók elsumákolni.

Ha beírjuk a megfelelő mezőbe a WvutGWGM kuponkódot, akkor 207 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjuk megrendelni a járművet a Geekmaxi európai raktárából, ingyenes és gyors szállítással.

Himo Z20 Max

A Himo Z20 Max egy elektromos kerékpár, ami a sima Z20 felturbózott változata. A 20 colos kerekeken guruló járgányt egy 250 wattos villanymotor hajtja, ami akár 25 km/h-s végsebességre képes. Masszív alumínium vázának köszönhetően akár 100 kilogrammal is terhelhető, ráadásul néhány mozdulattal összecsukható, így kis helyen is elfér, vagyis például simán bedobhatjuk a kocsink csomagtartójába, de egy társasházi tárolóban sem fog sok helyet elfoglalni.

Az áramellátásról egy, 10 Ah-s akkumulátor gondoskodik, ami tisztán elektromos üzemmódban 50 km, míg rásegítéses módban akár 80 kilométer megtételéhez szükséges energiát tárol magában, feltöltése pedig csupán 5 órát vesz igénybe. A könnyebb hajtás érdekében 6 sebességes Shimano váltóval és alumínium pedálokkal látták el, de természetesen a biztonságra is gondoltak, így első- és hátsó tárcsafékeket, illetve LED világítást is szereltek rá.

A Himo Z20 Maxot fekete és fehér színben tudjuk megvásárolni a Geekmaxin. Ha beírjuk a megfelelő mezőbe a QDjXfbFW kuponkódot, akkor 355 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnünk, a szállítás pedig ingyenes és villámgyors.

hirdetés