hirdetés

Már 50 000 Ft alatt is lehet venni elektromos rollert

Itt a Geekmaxi nagy elektromos roller és bicikli leárazása

hír
Már 50 000 Ft alatt is lehet venni elektromos rollert 1

Forrás: Geekmaxi.com

Don Kartács
írta: Don Kartács
2022-08-16

Lassan vége nyárnak, mindenki morzsoljon el egy könnycseppet. Szerencsére ilyenkor esnek a nyári slágertermékek árai a béka feneke alá, a jó idővel előrajzottak a bringák és a rollerek, majd ősz végén téli álomra hajtják fejüket. De addig is jól leárazzák őket az eladók, ráadásul egy rakat kupont is adnak melléjük az árak további csökkentéséhez, így tett a Geekmaxi is. Az összes terméket EU raktárból küldik ingyenes szállítás mellett, úgyhogy érdemes turkálni a kétkerekűek között, de azért adunk néhány titkos tippet is.

Már 50 000 Ft alatt is lehet venni elektromos rollert 2

Forrás: Geekmaxi.com

Kugoo Kirin S1 Pro – Olcsó hús

Sokszor leírtam már a Kugoo modellekről a véleményemet, nem a kedvenceim, de egy pár millióan máshogy vélekednek, mint én, hiszen rengeteget adtak el belőle eddig. Ez nem véletlen, hiszen 108 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül az ABQQ2PUP  kóddal, amire a legjobb szinonima, hogy olcsó, kiegészítve egy hárombetűs csúnya jelzővel. 350 W-os motor, 8 inch-es kerekek, 30 km/h-s végsebesség, 18-20 kilométeres hatótáv. Többet nem is tudok róla mondani, mert a tesztben már mindent leírtam.

 

ENGWE EP-2 Pro – Fatbike for president

Bár az ENGWE EP-2-t nem teszteltük, a Laotie FT100-hoz volt szerencsénk, Norbi kolléga azóta azzal jár mindenhova, annyira beleszeretett a gépezetbe. Tényleg nagy királyság egy fatbike, egyrészt iszonyatosan menő, másrészt a 750 W-os motor nem viccel, nem kell olyan hú de nagyon tekerni, ha nem akartok. Állítólag 45 km/óráig képes rásegíteni a tekerésre, ami akár lehetséges is, a Laotie-t belehajtottam a 40-be – miután kicsit átparamétereztük a brinyót a fedélzeti komputerrel -, szóval tényleg lehet ezekkel a cuccokkal sietni.

Az akkuja 48 V-os és 12,8 Ah kapacitású, ez 614,4 Wh-t jelent,

ami szerintem a gyakorlatban full elektromos módban is elég lesz vagy 40 kilométerre – a gyártó szerint 50-60 -ra -, rásegítéssel pedig a duplájára is, ami azért már szép táv. A telep kivehető, így nem kell felcigölnötök az egész bringát a lépcsőn az emeletre, sőt, ha akarjátok össze is csukhatjátok a vázat. Ez akkor előnyös ha egy liftbe vagy egy autó csomagtartójába akarjátok betenni. Itt azért ne egy Trabantra gondoljatok, de egy kisebb SUV-ba vagy egyterűbe már befér.

Természetesen nemcsak tekerni lehet a pedálszenzoros kerékpárt, hanem váltogatni is lehet a 7 sebességes Shimano váltóval, ha valaki a bringázás tiszta, elektronoktól mentes formáját részesíti előnyben. 367 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte az NSZF7MCB  kóddal, itthon az Árukereső szerint a legolcsóbb, sokkal gyengébb műszaki paraméterekkel rendelkező is 410 000 Ft.

Már 50 000 Ft alatt is lehet venni elektromos rollert 10

Forrás: Geekmaxi.com

Kugoo Kirin S4– Drága hús

A Kugoo Kirin S4 az S1 Pro nagyobb és sokkal jobb testvére. A hajtás nagyrészt ugyanaz, de a váz sokkal jobb, 10 colosak a kerekei, kényelmes vele menni, sokkal nagyobb a hatótávja – ez olyan 23-24 kilométert jelent a gyakorlatban -, a váz remek, nem ropog, nem recseg, nem nyöszörög, szóval jobbnak ígérkezik, mint a szokásos Kugoo-k. A fékútja nem tetszett, pedig tárcsa lassítja, illetve a kijelzője nehezen olvasható. Ezt is teszteltük, szóval ott olvasható a bővebb véleményem. 139 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a S85FKUFW  kuponkóddal, vagyis 30 rugóval kerül többe, mint az S1 Pro, ennyit meg is ér a nagyobb tudás.

hirdetés