hirdetés

Már 18 000 forintért megrendelhető az Amazfit Powerbuds

Sportoláshoz tökéletes

hír
Már 18 000 forintért megrendelhető az Amazfit Powerbuds 1
írta: SonkaMod
2022-01-04

A Powerbuds az Amazfitnek egy felsőkategóriás fülhallgatója, amit kifejezetten sportolásra fejlesztettek ki. A szerkesztőségünkben is megfordult belőle egy példány, és mi megkedveltük, mert rajongunk a jó sportfülesekért, mert nincsen belőlük sok. A Powerbuds tudása felsőkategóriás, de az ára is az volt. Kezdetben még 30 000 feletti áron vesztegették, és itthon még most sem sokkal olcsóbb. Aliexpressen viszont már megrendelhetjük 18 000 forintért, ráadásul EU raktárból.

Van benne Motion beat-nek nevezett mód, ami gyakorlatilag megegyezik a basszuskiemeléssel, és arra jó, hogy kellően felpörgessen sportolás közben. Sokkal hasznosabb mód a Thru, amikor beengedi a kinti zajokat, így biztonságosabban közlekedhetünk vele. Egyből meghalljuk a forgalom zajait, és kisebb az esélye annak, hogy mondjuk futás közben elüssön a csuklós Ikarus. A vezérlése érintős, de össze lehet kötni applikációval is, ahol akár a hangszínen is variálhatunk.

Az akkumulátora nagyon jól teljesít, egy töltéssel 8 órát tud zenélni, a töltőbölcsővel kiegészítve pedig kijön vele a 24 óra. Tehát ha mondjuk használjuk napi egy órát, akkor elég háromhetente tölteni magát a töltőbölcsőt.

A csúcs fülhallgatóért természetesen nem kért kevés pénzt az Amazfit. Kezdetben még több, mint 30 000 forintba került. Azóta lejjebb ment az ára, de a hazai webshopok továbbra is igen drágán mérik. Nem mintha ennyit nem érne meg, de szerencsére már Aliexpressről sokkal olcsóbban is megrendelhetjük. Mindössze 18 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a 20$-os store kuponnak köszönhetően, ingyenes szállítással, és kérhetjük egyhetes szállítással, Lengyelországból. Aki sokat sportol zenével, és keres egy erre megfelelő fülest, az bátran válassza, de nemcsak sportoláshoz jó.

hirdetés