hirdetés

Makulátlan tisztaság a Jimmy porszívóival

Állóporszívó és atkaporszívó a kuponos ajánlatban

hír
Makulátlan tisztaság a Jimmy porszívóival 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-11-24

A Jimmy takarító berendezéseivel nemcsak tisztává, hanem atka és kórokozó mentessé is tehetitek a környezeteteket. Hoztunk három marha jó áron elérhető terméket, mindegyiket európai raktárból és ingyenesen szállítják. Az egyik a H10 állóporszívó, illetve a vezetékes BX6 Pro és az akkumulátoros BD7 Pro atkaporszívó. Érdemes megpróbálkozni a PayPal vagy a bankkártyás fizetés által nyújtott extra kedvdezményekkel is.

Ha többet szeretnétek megtudni a Jimmy H10 Flex állóporszívóról, olvassátok el korábbi tesztünket is

A vásárláshoz használjátok a Geekbuying GKB23BF20E  kuponját, így 87 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapjátok meg lengyel raktárból, ingyenes szállítással. Érdemes rá lecsapni, nemrég még 110 000 forint körül árulták.

Jimmy BX6 Pro és BD7 Pro atkaporszívó

A Jimmy BX6 Pro kábeles kialakítású, a teljesítménye 600 wattos, a piszkot pedig a 24,5 centis, motoros hengerkefével sepri a portartályba, ami 0,5 liter térfogatú. A gép ultraszónikusan rezegteti a matracot, így fellazulnak benne a koszok és atkák, és könnyebben fel tudja őket szívni. Még UV fénnyel is megvilágítja a felületet, ami sterilizál és megöli az atkákat. Van benne egy szennyezettséget figyelő szenzor, ami LED-ekkel visszajelzi, hogy mennyire koszos a felület. Ha piros, akkor ott kell tartani tovább a gépet, ha sárga, akkor már alakul a helyzet, ha pedig kéken világít, akkor tovább haladhattok, hiszen már nem észlel koszt.

BD7 Pro tudása és használata megegyezik, de vezetéknélküli kialakítású, a teljesítménye 250 wattos. Az akkumulátor 30 perc használatot tesz lehetővé, 3-4 óra alatt tölthetitek fel.

A BX6 Pro típushoz használjátok a GKB23BF10E kupont, így 35 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni. Ha nem szerettek bíbelődni a kábellel, a BD7 Pro változatot nektek találták ki. Ha beütitek a 23BFSH15E  kuponkódot, 55 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg. Mindkét modellt lengyel raktárból és ingyenesen szállítják ki.

hirdetés