hirdetés

Li-Ning, Camel és Onemix cipők olcsósítva

5-6000 Ft szinte minden, ami jó

hír
Li-Ning, Camel és Onemix cipők olcsósítva 1
írta: Don Kartács
2020-11-11

Behúztam néhány lábbelit a jövőre nézve, hiszen lesz egyszer még jó idő és addig is kell sportolni, futkározni, még akkor is, ha azt a jelenlegi helyzetben annyira nem egyszerű megtenni. A mostani cikk konkrét példákat is tartalmaz, de irányokat is ad, hogy mit merre kell keresnetek. Az ársáv 5-6000 Ft körül mozog, és ezek már kellemes minőségű lábbelik, Li-Ningből például már vagy féltucatot teszteltünk.

Pár gondolat a fentiekhez. A „badminton” jelzővel árult cipők – amik alapvetően tollaslabdára vannak kitalálva – talpa fehér, rendkívül könnyűek, tehát squash-hoz és asztali teniszhez – ezt több eladó is feltűnteti a leírásban – is használhatók. Nem hagynak nyomot a parkettán – squash pálya – és a Taraflexen, ez az az anyag, amivel a legtöbb beltéri pályát és termet burkolják. A Li-Ningeket nézzetek vagy az Offical Store-ban vagy az Outlets Store-ban. A ONEMIX cipők közül néhányat 16,5 USD-ért, vagyis pont 5000 Ft alatt el lehet hozni, működik rájuk a 1111SALE kupon, ilyen például ez a lábbeli. Aztán itt van egy másik alternatíva, illetve egy harmadik is, ezekből még elég széles a méretválaszték.

A lényeg, hogy figyeljetek a store kuponra, használjátok a 1111SALE kódot, mindent kombináljatok mindennel, és alapvetően a hivatalos boltokat részesítsétek előnyben, de például Mr. Guo boltja sem rossz. Jó vadászatot.

hirdetés