hirdetés

Li-Ning Black Friday kosár

Surranók és kiegészítők tömkelege

hír
Li-Ning Black Friday kosár 1
írta: SonkaMod
2020-11-23

Ma indul az Aliexpressen a fekete pénteki leárazás, ahol sok jó cuccot értékelnek le, és ezen a héten érdemes még jól bevásárolni karácsonyra. Mivel már most indulnak az akciók nem érdemes sokáig húzni a rendelést, mert annál nagyobb eséllyel érkezik még meg a csomag az ünnepig. A Li-Ning Official Store nagyon korrekt leárazással csábít most is, talán ez a legkorrektebb shop az egész piactéren. Összegyűjtöttük, hogy melyek azok a modellek, amiket most jóval olcsóbban lehet megvenni, és ez még csak az alap akciós ár, aki szemfüles, az még tovább csökkentheti kódokkal, coinokkal a vételárat.

Li-Ning Flex

Most nincs annyi leárazás, mint 11.11-kor volt, de még így is érdemes átnyálazni a cipőfelhozatalt. Például a Li-Ning Flex egy új modell az Alin, szeptemberben jelent meg a kínálatban, és 11.11-kor leakciózták, de most is olcsó lesz. Ez a sneaker leginkább utcai viseletre, sportos életmódhoz ajánlott, és szerintünk elég szépre sikerült a formatervezése. Az alapára 11-12 ezer forint között szokott lenni, de most lemegy egészen 7500 forintra. Ennyiért itthon még ipari hulladékot se igen lehet kapni, nemhogy használható sportcipőt. Ebből is több szín elérhető, férfiaknak szánt variáns van kétféle, míg nőiből is ennyi színárnyalat kapható. Akár össze is öltözhetünk a párunkkal, mert a fekete-fehér színű mind a két nem számára elérhető.

Nemcsak a cipőket, hanem az egyéb Li-Ning termékeket is érdemes meglesni a store-ban, vannak még jó ajánlatok. A futózoknijuk például elég jó áron kapható, most 3400 forintért lehet megvenni egy párt. De a szuperkönnyű futódzsekijük is csak 13 500 forint. Továbbá kaphatók pulcsik, pólók, kosaras cuccok, futó cuccok és még sportos alsóneműk is.

hirdetés