hirdetés

Lépkedünk a karácsony és a leárazások felé

Geekmaxi Szuper Szeptember

hír
Lépkedünk a karácsony és a leárazások felé 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Don Kartács
2022-09-20

Az év utolsó negyedéve mindig a különböző fogyasztási ünnepekről szól, és ahogyan közeledünk a karácsony felé, csak úgy burjánzanak a különböző akciók. A Geekmaxi Szuper Szeptember néven be is durrantotta az aktuális jóárasító akcióit, ami a szeptember 19 és 30 közötti időszakra vonatkoznak, és aminek keretén belül egy tonnányi kupont is ad a cég. Érdemes a kezdőoldalukról indulni, de természetesen kiemeltünk néhány cuccot is, aminek az ára szerintünk megfelelő.

Érdemes a dolgokat halmozni, illetve kiszámolni, melyik mekkora százalékos kedvezményt ad. Például az 5/50 eurós kupon arányaiban 10%-ot, míg a 10/200-as már csak 5% kedvezményt biztosít. És akkor jöjjön néhány kiemelt termék, aminek a megvásárlását érdemes megfontolnotok.

Lépkedünk a karácsony és a leárazások felé 2

Forrás: Geekmaxi.com

Proscenic P11 állóporszívó – A Xiaomi babérjaira tör?

A Proscenic P11 Combo egy többfunkciós készülék, ezért is került a csomagba több tonnányi kiegészítő. Alapvetően két funkciója van, a felmosás és a porszívózás, ezek között pedig a váltást úgy oldották meg, hogy két különböző, cserélhető fejet is tettek a csomagba. Az egyik egy „hagyományos”, forgókefés megoldás, amivel a szőnyegeket és a padlót tudjátok takarítani, míg a másikon két darab mop – magyarul ezt fordítjuk „felmosórongyra” – található, melyek forogva súrolják a padlót.

A P11 vízellátását úgy oldották meg, hogy a hátuljára felcsatolható tartályból folyamatosan nedvesíti a forgókeféket. A szívó funkció ilyenkor is működik, így ha darabos szennyeződést – például ételmaradékot, mondjuk a gyerekek által széthagyott ropit vagy csokit – talál, akkor azt azonnal felszippantja. A készülék kellően nagy szívóerővel rendelkezik25 000 Pa -, nincs az a porcica, amelyik ellenállna neki.

 

A Proscenic terméke is képes a szőnyegészlelésre, ilyenkor megemeli a szívóerőt, hogy a kárpit szálai közül is eltávolítsa a piszkot. A motoros fejre 4 darab LED világítás is került, ez akkor jön jól, ha olyan sötét helyeken kell matatnotok, mint az ágy alatti terület. A trendnek megfelelően kapott érintőkijelzőt is, innen vezérelhetők a különböző funkciók, de megjeleníti az akku töltöttségét és a működési állapotokat is.

A csomag része egy rakás kiegészítő, melyek segítségével a polcokat, a kanapékat vagy akár a matracokat is tisztává varázsolhatjátok. Opcionális kiegészítő a macska- és kutyakefe, ami külön rendelhető hozzá, és amivel házi kedvenceitek szőrét gyűjthetitek össze. A készülék kivehető akkupakkal rendelkezik, ennek kapacitása 2500 mAh, így egy pótaksi segítségével megduplázható az üzemidő, illetve, ha évek múltán tönkremenne, akkor egy könnyed mozdulattal cserélhető a telep. Az üzemidő 50 perc egyetlen feltöltéssel, értelemszerűen a legalacsonyabb fokozatban.

Ha használjátok a 81M9DHVG  kuponkódot, akkor csupán 49 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek. A szállítás ingyenes, a terméket európai raktárából küldik, az áfa pedig már benne van az árban.

Kugoo Kirin M3 – Reméljük, ez fasza

A Kugoo Kirin márka szerintem a RendeljKínait hasábjainak egyik legsűrűbben előforduló szereplője. Számtalan modelljüket teszteltük, de az M3 pont kimaradt a szórásból. Abból a szempontból viszont mindenképpen érdekes jármű, hogy 500 W-os a motorja, vagyis a termetesebb személyeket is kellő dinamikával mozgatja, míg a kisebb tömegűeket az emelkedőkön is felviszi. A 13 Ah-s akkumulátorból – sajnos a maximális feszültség csak 36 V, pedig jobb lenne a 48 V – olyan 35 kilométert lehet kihozni 25 km/óra mellett, ami már tisztességes hatótáv. A gyár által ígért 40 km szerintem sok, de hátszélben egy kisebb sofőr, sík úton ezt is elérheti, ideális körülmények között.

A másik a végsebesség, amire a gyártó 40 km/órát ad meg, ez azért már tisztességes tempó. Nyilván ilyenkor lejjebb kell adni a hatótávból, de legalább odaértek mindenhova. Ekkora sebesség mellett kifejezetten jól jön a 10 colos kerék, és az első lengéscsillapító, még akkor is, ha ezek sokszor ebben az ársávban csak jelképesek. A megállásról elöl dob-, hátul motorfék gondoskodik, illetve van egy kifejezetten egyedi funkciója, az NFC-s feloldás és lezárás, amit egy kártyával tehettek meg, és egyben lopásgátló funkciót is betölt. A másik érdekessége az M3-nak a számkódos „Kensington” zár, amit a kormányba építettek be, és ezzel a megoldással lezárható a roller különböző tereptárgyakra.

A Kugoo Kirin M3-ért a 4385ugZH  kóddal 206 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek. Aki rákívánt, az nyugodtan rendelje meg, EU raktárból küldik ingyenes szállítás mellett.

Lépkedünk a karácsony és a leárazások felé 16

Forrás: Geekmaxi.com

FIIDO D11 elektromos kerékpár – A mikromobilitás svájci bicskája

Reneszánszát éli a kerékpározás a COVID helyzet óta, amire rátett egy lapáttal az elektromos eszközök térnyerése is. Toljuk össze a kettőt és máris kész a városi terepre szánt elektromos bicikli, ami ellentétben a szokásos 26-28 colos, hagyományos bringákkal, nagyobb flexibilitást kíván. Emiatt a FIIDO D11 kereke csak 20 colos, a váz pedig középen összehajtható, hogy be lehessen dobni az autó csomagtartójába vagy fel lehessen szállni vele a buszra, esetleg vonatra.

Az akkuja kivehető, hogy ne kelljen a bringát a lakásba minden nap felcipelni, elég csak a telepet felvinni és feltölteni. Nem mellesleg a gyártó akár 100 kilométeres hatótávot ígért moped módban – ilyenkor segít rá a hajtásra a 250 W-os motor –, de még teljesen elektromosban is elmegy 40-50 kilométert.

A bicikli kifejezetten könnyű, mindössze 17,5 kilogramm – ebből a váz csak 12,9 kg -, pedig az ilyen méretű bringák inkább 19-20 kilót szoktak nyomni. A bringával valahogy meg is kell állni, erről kettő darab tárcsafák gondoskodik, illetve aki sima kerékpárként akarja használni, az sem lesz elveszve, hiszen egy 7 sebességes Shimano váltó is segíti a haladást. A kötelező kellékek sorát gyarapítják az első-hátsó lámpák, illetve a pedálra szerelt fényvisszaverő elemek, hiszen nemcsak látni, hanem látszani is kell. Akinek megtetszett a városi zsivány, az az XNBYENL6  kuponkóddal 397 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért viheti haza EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés