hirdetés

Leárazott néhány Viomi terméket a Geekbuying

Megérős ajánlatok

hír
Leárazott néhány Viomi terméket a Geekbuying 1
írta: hajas
2021-10-20

A Viomi három nagyágyúját, vagyis a V3 és az SE robotporszívókat, valamint az A9 vezeték nélküli porszívót árazta le a Geekbuying. Szokás szerint exkluzív kuponokat is hoztam hozzájuk, hogy még kedvezőbb áron tudjátok megrendelni a takarítóeszközöket. Mindegyiket EU raktárból rendelhetitek meg, villámgyors szállítással és extra költségek nélkül.

Viomi SE

A Viomi SE 2020 novemberében jutott el szerkesztőségünkbe, és rögtön beleszerettünk, hiszen tudásához képest bomba jó áron debütált. A készülék 2200 Pa-os szívóerővel rendelkezik, a lakásról pedig LIDAR szenzor segítségével készít térképet. Ő is tud feltörölni, ráadásul ezt Y alakú mozdulatok beiktatásával teszi, ami növeli a takarítás hatékonyságát. Egy töltéssel 200 négyzetmétert tud kitakarítani, de ő is megkapta a Resume & Recharge funkciót, azaz lemerülés előtt visszatér a dokkolóra, majd feltöltés után folytatja a munkát. A Mi Home appban ellenőrizhetitek a gép adatait, frissítéseit, illetve itt tudjátok időzíteni és távolról elindítani. A VIOMISEDF kóddal 62 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron szerezhetitek be.

Viomi A9

A Viomi A9 egy vezeték nélküli porszívó. 23 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, ami manapság átlagosnak mondható. Egy töltéssel akár egy órán keresztül is takaríthattok vele, az akkumulátora pedig kivehető, így nem kell az egész gépet odacipelnetek a konnektorhoz töltés során. Összesen négy darab különböző szívófejet kaptok hozzá, egész pontosan egy padlótisztítót, egy atkaeltávolítót és két darab kefés szűkítőt. Nagy előnye, hogy a motoros fejet LED világítással látták el, ami a sötétebb helyeken automatikusan felkapcsol, ez pedig ebben az árkategóriában ritkaságnak számít. A szűrőrendszere öt elemű, aminek az utolsó állomása a HEPA filter. Ha használjátok a VIOMIA9DF kódot, akkor 46 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

Ha még több Viomi termékre vagytok kíváncsiak, akkor kattintsatok erre a linkre.

hirdetés