hirdetés

Leakciózták a Realme Buds Air 2-t

Zajszűrővel fűszerezve

hír
Leakciózták a Realme Buds Air 2-t 1
írta: hajas
2021-06-07

Idén év elején jelent meg a Realme Buds Air utódja, ami nemes egyszerűséggel a Realme Buds Air 2 nevet kapta. A gyártó alapvetően a mobiljaira helyezi a hangsúlyt, de szerencsére más területeken is igyekeznek jeleskedni, aminek nemcsak a márkahű rajongók, hanem mindenki örülhet, mivel nagyon kedvező áron kínálják a termékeit, például a cikk főszereplője szállítási díjjal együtt is csak 12 300 forintba kerül.

A készülék oldala érintésérzékeny, így kényelmesen fogadhattok hívást vagy válthattok a számok között. Az értintő felületet a realme Link Appon keresztül saját ízlésetek szerint alakíthatjátok, de itt találjátok a különböző beállításait is a fülesnek, például az EQ beállításokat, a Gamer módot.

A Realme Buds Air 2-t a hazai áraknál jóval kedvezőbben, 12 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg az Aliról, ez az összeg pedig már a szállítási díjat is tartalmazza. Ez az ár a jelenlegi szabályok szerint áfamentes, azonban 2021. július 1. után már áfaköteles lesz az új szabályok értelmében.

hirdetés