hirdetés

Labour day akciók a Geekbuyingnál

Ajánlatok a munka ünnepére

hír
Labour day akciók a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2021-04-28

A munka ünnepét a világ legtöbb országában május elsején ünneplik. Az időpont okáig egészen 1886-ig kell visszautazni, ugyanis abban az évben május 1-jén a chicagói munkás szakszervezetek sztrájkba kezdtek a 8 órás munkaidő bevezetéséért. Sok országban május első napja munkaszüneti nap, így sokan ezt a napot pihenéssel töltik. A Geekbuying akciókkal készül a napra, így számos termékhez juthattok hozzá kedvezményes áron.

A készülék fekete és fehér színben érhető el. Ha vásárlás előtt beírjátok a megfelelő mezőbe a GKBHOME20 kuponkódot, akkor 167 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a Geekbuying németországi raktárából, ingyenes szállítással.

Deerma DX700S

A Deerma DX700S egy olcsó állóporszívó. 4,5 méteres zsinórral rendelkezik, és maga a gép is 112 centiméter hosszú, így elég szobánként újracsatlakoztatni a konnektorhoz. 15 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, a koszt pedig a 0,8 literes tartályba gyűjti össze. A szűrője többrétegű, az utolsó állomás a HEPA filter, ami a legapróbb porszemeket is megköti, így tisztább levegő áramlik vissza a lakásba. Könnyedén megszabadíthatjátok a gép segítségével a padlót, járólapot, szőnyegeket a piszoktól, de a mellékelt fejeknek köszönhetően akár bútorokat is tisztíthattok vele. A DEERMA700 kuponnal 15 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Németországból.

ANBERNIC RG351P

Az ANBERNIC RG351P egy retró kézikonzol, amit egy 3,5 colos IPS kijelzővel vérteztek fel. 20 különböző játékformátumot támogat, így futnak rajta a PSP-s, a PS1-es, az NDS-es vagy a Nintendo 64-es klasszikusok is. A 3500 mAh-s aksijának köszönhetően 8 órán át is csapathatjátok a régi kedvenceitekkel. A készüléket egy négymagos processzor hajtja, valamint emellé 1 GB RAM és 64 GB belső tárhely áll társul, utóbbi pedig tovább bővíthető micro SD kártyával. Az 5RAEJKNF kódot felhasználva 24 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

X96 MAX Plus

Az X96 MAX Plus egy futurisztikus külsővel ellátott TV box, melynek segítségével könnyedén felokosíthatjátok a televíziótokat. A burkolat alatt egy négymagos Amlogic S905X3 processzor ketyeg 4GB RAM és 64 GB belső tárhely társaságában. Ha ez a tárhely nem lenne elegendő, akkor SD kártyával bővíthetitek. Android 9-es operációsrendszer fut rajta, így egy rakás alkalmazást telepíthettek rá a Google Play áruházon keresztül. Került rá LAN, USB, HDMI, SD és AV csatlakozó, de támogatja a 2.4 és az 5 GHz-es WiFi kapcsolatokat és a Bluetooth-t is. Kényelmesen, akár a kanapéból ülve tudjátok vezérelni, hiszen egy távirányítót is mellékelnek a készülékhez. A 3QLRXEOP kuponkóddal 14 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a készüléket német raktárból, ez az összeg pedig már tartalmazza a szállítási költséget is.

hirdetés