hirdetés

Kütyüdömping a Cafagon

Karácsonyi ajándék ajánló

hír
Kütyüdömping a Cafagon 1
írta: hajas
2020-12-09

Ha még nincs ötletetek, hogy mit vennétek karácsonyra szeretteiteknek, akkor szerencsétek van, hiszen rengeteg kütyüt hoztam nektek a Cafagotól, melyekhez extra kuponokat is szereztem. Lesz itt monitor, robotporszívó, állóporszívó és gőztisztító is, vagyis elég vegyes a felhozatal.

Xiaomi Deerma gőztisztító

A Deerma gőztisztító segítségével tisztává varázsolhatjátok a padlót, a tűzhelyet, a fürdőszobát, tükröket, ablakokat, szinte mindent. A gőz nemcsak a szennyeződéseket tünteti el, hanem a különböző baktériumokkal, vírusokkal is végez, ami főleg most, a járvány idején kiemelten fontos. A 230 milliliteres tartályában lévő vizet 150 Celsius fokra melegíti fel a készülék, majd 3 bar nyomással ontja ki magából a gőzt. Különböző fejek, toldócsövek, és törlőkendők is kerültek a dobozba, hogy még könnyebb legyen a takarítás. 27 300 forintért vásárolhatjátok meg német raktárból.

 

Xiaomi Mijia 1C

A Mijia 1C (másik nevén Vacuum-Mop) korábban már járt nálunk, részletes tesztünket ide kattintva érhetitek el. Ha ránéztek a porszívóra, akkor biztosan feltűnik, hogy hiányzik róla a LIDAR szenzor. A Xiaomi mérnökei ezt kamerákra cserélték, és ezek segítségével térképez a robot. Nagy előnye, hogy így a gép alacsonyabb, vagyis több helyre befér. Persze a kamerák mellett több szenzor is található rajta, így a robot biztonságosan cirkál a lakásban. Zónaalapú takarításra is képes, melyet applikáción keresztül adhattok meg neki, de itt tudjátok például időzíteni is. A szívóerő négy fokozatban állítható, maximális teljesítménye 2500 Pa. Nemcsak porszívózni, hanem feltörölni is tud, ráadásul állítható a víz mennyisége az appon keresztül. 69 700 forintért vehetitek meg, és szintén Németországból érkezik.

Deerma VC25

A Deerma VC25 rendkívül alacsony áron került be a Cafago kínálatába. 2200 mAh-s akkuval rendelkezik, amivel 35 percen keresztül képes üzemelni. Szívóereje 10 000 Pa-os, ami ugyan nem a legmagasabb, de a motoros forgókefe ezen sokat segít, és nagyon hatékonyan szedegeti össze a koszt. Jár hozzá két szűkítőfej is, melyekkel a nehezen elérhető helyeket is kitakaríthatjátok, akár az autótok pohártartóját is. HEPA szűrővel rendelkezik, am gondoskodik arról, hogy a visszaáramló levegőből megkösse a port, így a motort is védi, ráadásul a levegő is tisztább lesz. 27 300 forintos árával pedig az egyik legolcsóbb akkus porszívó a piacon.

KKmoon robotporszívó

A KKmoon robotporszívója a 2000 mAh-s akkujának köszönhetően akár két órán keresztül képes takarítani, ami 120 négyzetméterre is elegendő a gyártó szerint, ráadásul a porszívózás mellett feltörölni is tud, így a finom port is eltünteti a lakásból. Takarítás után visszatér a dokkolójára, hogy feltöltse magát. Applikációval is vezérelhetitek, így időzíthetitek, vagy távolról is elindíthatjátok. A KKmoon robotját a TTE1477 kóddal 24 300 forintért rendelhetitek meg, viszont csak kínai raktárból érhető el, így ő nem biztos, hogy karácsonyig ideér. Illetve biztosak lehetünk benne, hogy ennyi pénzért nem fogunk fullextrás gépet kapni, de ha a koszt összeszedi, akkor már nagyon rossz nem lehet.

hirdetés