hirdetés

Különleges ajánlat elérhető a Roborock S7-re

Extra kupon jár a vásárlásért

hír
Különleges ajánlat elérhető a Roborock S7-re 1

Forrás: Geekbuying

írta: hajas
2022-03-03

Különleges, nőnapi ajánlatot hirdetett a Geekbuying: azok a vásárlók, akik március 3 és 10 között vásárolnak tőlük egy csúcskategóriás Roborock S7 robotporszívót, azok ajándékba kapnak egy 38 dollár értékű kupont, melyet március 17-24 között használhatnak fel. Ha régóta szemeztek a készülékkel, akkor itt a remek alkalom, hogy lecsapjatok rá.

A robotot lengyelországi raktárból rendelhetitek meg, ingyenes szállítással, ráadásul most két extra felmosópárnát is adnak hozzá. A Geekbuyingtól két kupont is szereztünk, így, ha az egyik elfogyna, akkor érdemes próbálkoznotok a másik kóddal:

  • GKB21DES7184 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • SMARTHOME2187 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Ne feledjétek, hogy a március 3-10 közötti vásárlások után extra, 38 dolláros kuponnal kedveskedik nektek a Geekbuying, melyet március 17-24 között használhattok fel. 

hirdetés