hirdetés

Kukirin G2 Max a legjobb polgári roller a kínálatban

Ennek az árát is agyon lehet verni a Geekbuyingon

hír
Kukirin G2 Max a legjobb polgári roller a kínálatban 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-11-06

A Kukirin G2 Max az a roller, amit még magamnak is megvennék, annyira jól sikerült, csak hát a bringát meg az elektromos egykerekűt sem tudom egy fenékkel megülni. Az 1000 W-os kétkerekű sok mindenben remekel, nagyon jó a rugózása, erős, jó tempót lehet vele menni, nem vészesen nehéz, és hát kegyetlenül olcsó. A GKB231150  kóddal és paypalos fizetéssel 249 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig lehet lefaragni az árát, EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett. Ennyire olcsón még sosem láttam.

A tömege nagyjából 28-29 kiló ülés nélkül – ezt ne tegyétek fel, nem jó ülve rollerezni és felesleges tömeg -, ezzel azért már nem szaladtok fel a lépcsőn, de az autó csomagtartójába még éppen beemelhető, ha a kormányt lehajtjátok.

A GKB231150  kóddal és paypalos fizetéssel 249 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig lehet lefaragni a Kukrin G2 Max árát, EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett. Ennyire olcsón még sosem láttam, de akinek ez túl drága lenne, annak ott a kistesó, a Kukirin G2 Pro, ami szintén nevetségesen olcsó.

hirdetés