hirdetés

KTC sulikezdő akció a Geekbuyingon

Akár Redragon billentyűzetet is kaphattok a leértékelt gamer monitorok mellé

hír
KTC sulikezdő akció a Geekbuyingon 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2024-08-05

A Geekbuying Back to School leárazást hirdetett számos KTC gamer monitorra. Most nemcsak olcsóbban vásárolhatjátok meg őket, hanem még Redragon billentyűzetet is kaphattok hozzájuk ajándékba. A mai cikkben a H27S17, a H24T09P és a H27T22 kijelzőkkel ismerkedhettek meg. Mindegyik termék európai raktárból és ingyenes szállítással érkezik.

KTC H24T09P gamer monitor

A KTC H24T09P nevéből ki lehet következtetni, hogy ez egy 24 colos kijelző. A 8 bites panel 99,53 százalékban lefedi az sRGB színskálát, és még HDR támogatást is kapott. 1920×1080 pixel felbontású, Fast IPS panellel rendelkezik, így sokkal gyorsabb a válaszideje, mint egy átlagos megjelenítőnek. A képfrissítése 165 Hz, ráadásul támogatja a FreeSync és a G-Sync technológiákat is, így szakadozásmentes játékélményben lehet részetek. A monitor vibráció mentes képe alacsony kékfény kibocsájtású, ezáltal kevésbé megterhelő vele a játék vagy a munka.

Az állítható állvány segítségével stabilan áll az asztalon, és lehetővé teszi a képernyő megfelelő szögbe állítását, sőt VESA keret segítségével a falra is szerelhetőKét darab HDMI 2.0, két darab DisplayPort csatlakozóval és hangkimenettel látták el. Több előre beállított módot kínál, beleértve az FPS-t (First-Person Shooter), az RTS-t (Real Time Startegy) és az RAC-t (Racing). Emellett olyan játékfunkciók is rendelkezésre állnak, mint a Timer és a Sniper Sight, hogy javítsák a játékosok teljesítményét. Korábban már a szerkesztőségünkben is járt egy példány, olvassátok az erről szóló tesztet.

A KTC H24T09P gamer monitort a Geekbuying 7HUZOWDB  kuponjával most 38 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, európai raktárból, költségmentesen küldik.

KTC H27T22 gamer monitor

A KTC H27T22 egy 27 colos, QHD felbontású, 16:9-es képarányú, 170 Hz frissítésre képes monitor. Fast IPS technológiát használ, így alacsony a késleltetése, emellett pedig kiváló betekintési szöggel bír, és a színvisszaadása is remek. Az sRGB skálát 99%-ban lefedi, 8 bites színmélység és 16,7 millió megjelenített szín mellett. A válaszideje 1 ms (GTG), de a kontrasztaránya is rendben van, 1000:1 értékkel büszkélkedhet. Támogatja a HDR10-et is, a fényereje 350 nit. A kijelző villódzásmentes képet nyújt, így a többórás monitorbámulás sem lesz megterhelő.

A H27T22 FreeSync és G-Sync támogatást is kapott. Ezek lényege az, hogy kiküszöbölik az úgynevezett screen tearing jelenséget. Több előre beállított módot kínál, beleértve az FPS-t (First-Person Shooter), az RTS-t (Real Time Startegy) és az RAC-t (Racing). Találtok rajta két HDMI és két darab DisplayPort csatlakozót, de felszerelték még egy 3,5 mm-es jack aljzattal is. A magassága elég nagy tartományon belül állítható, 16 centit tudtok emelni vagy süllyeszteni rajta, és oldalirányba elfordul összesen 90 fokot, ráadásul dönthetitek -5/+20 fokban. Kaptok hozzá lábat, de szerelhetitek 100×100 mm-es VESA fali tartóra, így egy csomó helyet megtakaríthattok az asztalon. Ha szeretnétek még többet megtudni a monitorról, olvassátok el korábbi tesztünket.

A Geekbuying 72PLMS0K  kuponjával most 73 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, lengyel raktárból költségmentesen szállítják.

hirdetés