hirdetés

Gamer monitor 45 000 forintnál kevesebbért?

Ez a KTC H24T09P

hír
Gamer monitor 45 000 forintnál kevesebbért? 1

Forrás: Geekbuying

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-12-07

A KTC egész patent monitorokat gyárt, mi is letettük a nagyobb méretűek mellett a voksunkat, három is van a szerkesztőségben. Van azonban egy budget vonaluk is, ebbe tartozik bele a KTC H24T09P, ami azoknak jó alternatíva, akik nem akarnak sokat költeni vagy nincs helyük egy 32 colos megoldásra. A 24 colos periféria nem egy dizájn ikon, de azért technológiailag ott van a szeren. Támogatja a G-Snyc és a Freesync technológiákat, a felbontása full HD, és az ára is becsusszant az NNNRENDELJKINAIT4  kuponkóddal 45 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). alá, ráadásul EU raktárból küldik.

Emellett olyan továbbfejlesztett játékosoknak szóló funkciók is rendelkezésre állnak, mint a Timer és a Sniper Sight, hogy javítsák a játékosok teljesítményét. Aki szeretné megtudni a részleteket, az olvassa el a KTC H24T09P-ről írt részletes tesztünket. Személy szerint azt gondolom a H24T09P-ről, hogy jobban sikerült, mint a KTC H27V13, így előbbi inkább ajánlott darab, mint utóbbi, ahogy annak a tesztjében is írtam.

 

A Geekbuyingról most az NNNRENDELJKINAIT4  kuponkóddal 44 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, és lengyel raktárból, szállítási költség mentesen küldik.

hirdetés