hirdetés

Könnyítsük meg a munkát az Acgam állítható asztalával

sosem volt ilyen olcsó

hír
Könnyítsük meg a munkát az Acgam állítható asztalával 1

Forrás: Geekbuying

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-07-10

Az egyik legjobb home office összetevő egy elektromosan állítható asztal, aminek a segítségével akár még állva is lehet GDP-t termelni. A hazai kínálat nem túl széles és elég drágák ezek a termékek, de Kínából is van alternatíva, ráadásul olyan, amit mi már le is teszteltünk és kiderült róla, hogy nagyon jó termék. Igazán csábítóvá pedig az ára teszi, mert most a vázat mindössze 77 400 forintért meg lehet rendelni EU raktárból.

Kétmotoros az asztal, ami azért nagyon jó, mert nincs áthajtás benne, ami be tudna csípni dolgokat, ráadásul beszorulásérzékelője is van, így ha valami az asztallap alá szorulna, akkor leáll.

Érthető módon lapra szerelten, darabokban érkezik a cucc, és magunknak kell összeszerelni, de minden szerszámot mellékelnek hozzá a csomagban. A keret nem tartalmaz asztallapot, azt szabadon választhatunk hozzá, aminek a maximális mérete 180×80 centiméteres lehet. Ha viszont szeretnénk asztallappal együtt rendelni, akkor azt is megtehetjük, mert úgy is baráti áron lehet hozzájutni.

Geekbuyingon talán még sosem volt ilyen jó áron ez a munkaeszköz. Asztallap nélkül, csak a váz 77 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes kiszállítással, EU raktárból az ACGAMET225  kuponkóddal. Ha pedig akarjuk hozzá az eredeti, 140×60-as asztallapot, akkor az egész bútor kijön 100 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ból, szintén ingyenes, EU raktáras szállítással az ET225EDB2  kuponkóddal.

hirdetés