hirdetés

Komoly árversenyben a két BlitzWolf fritőz

Mindkettőre komoly leárazást találtunk

hír
Komoly árversenyben a két BlitzWolf fritőz 1
írta: molcsa
2021-11-23

A BlitzWolf kínálatában jelenleg kétféle forrólevegős fritőz található, és mindkettő elég népszerű a vásárlók körében. A második generáció már a BlitzWolf konyhai eszközökre létrehozott almárkája, a BlitzHome alatt jelent meg, és mi is teszteltük. Ennek valójában két verziója is van: egy app alapú (okos) és egy normál, tekerőgombos. Most a Black Friday előszelében az elődmodell BW-AF1-et és a tekerőgombos BW-AF2-t is alaposan leárazták, szinte ugyanannyiért lehet őket elvinni. Lássuk, melyik mit tud!

Továbbá időzíthető, és a telefonos applikációban előre integrált programok érhetők el, és attól függően, hogy mit készítünk, elég kiválasztani az ételt, és már süti is a megfelelő hőfokon a megfelelő ideig. Az alkalmazás segítségével egyébként ugyanazok a lehetőségek elérhetőek, mint a gépen, csak éppen távolról is vezérelhetjük WiFi-n keresztül. Ha kinyitjuk működés közben a sütőt, akkor automatikusan leáll, így nem égetjük meg vele a kezünket. A tálcája könnyen eltávolítható, egyszerűen elmosható, és még a mosogatógépbe is befér.

A BW-AF1 most 27 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért érhető el a BG554373 kuponód használatával. Lengyel raktárból küldik, ingyenes szállítással és plusz költségek (áfa, kezelési költség) nélkül.

BH-AF2

Nem is olyan régen teszteltük a BlitzHome BH-AF2 forrólevegős fritőzt, ami kétféle kiadásban került forgalomba. Van belőle egy teljesen manuális, tekerőgombos verzió, és egy applikáció alapú, okos variáns is. Ezt a kezelésbeli eltérést leszámítva tudásuk megegyezik. Az előd BW-AF1-nél egy kicsivel kisebb, de azért nem kell szégyenkeznie, hiszen 5 literes a hasznosítható térfogata, tehát 3-4 adag elkészítésére elegendő a belső méret.

A teljesítménye 1500 Watt, és véleményem szerint sokkal jobban néz ki, mint az elődmodell. Az előlapján lévő tekerőgombok segítségével állítható a hőfok és a működési idő. A BH-AF2 különlegessége továbbá, hogy viszonylag halkan működik, legalábbis a többi hasonló géphez – így a BW-AF1-hez – képest alacsonyabb zajszinten üzemel. A sütési módszer is fejlődött az elődhöz képest, máshogyan keringeti a levegőt, így hatékonyabban készíti el a fogásokat. Tálcája szintén könnyen kivehető és mosogatógépben is mosható. A mechanikus gombos változatért most 29 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ha használjátok a BG554373 kuponkódot. Cseh raktárból érkezik, szintén ingyenes szállítással és plusz költségek nélkül.

hirdetés