hirdetés

Kínából rendeljünk Marshall fülhallgatót

Vezetékest és vezeték nélkülit is

hír
Kínából rendeljünk Marshall fülhallgatót 1
írta: SonkaMod
2021-07-09

Újabban egyre több márkás fülhallgatóba futunk bele az Aliexpressen, amik még úgyis nagyon olcsók, hogy rájuk kerül automatikusan az áfa. Írtunk már egy remek JBL TWS fülesről, egy kultikus Beats termékről, most pedig két Marshall cuccot szúrtunk ki, amik jóval olcsóbbak, mint itthon. Van egy vezetékes és egy Bluetooth-os verzió is.

Marshall Minor II Bluetooth fülhallgató

A Minor II egy olyan Bluetooth-os füles, ami nem TWS, tehát a két oldal össze van kötve egy madzaggal. Ezen található a szokásos vezérlőegység is, amin ugyanaz a gomb található meg, mint a Mode EQ-n, csak éppen ezen nem lehet EQ-t állítani, hanem csak a zenevezérlésre és a hívásokra használható.

A két fülrész hátoldala mágneses, ezek összeilleszthetők, így pedig nem esik ki a nyakunkból és nehezebben gubancolódik össze. Amikor összecuppannak a fülesek, akkor a zene automatikusan leáll, és standby módba kapcsol a kütyü. Egy töltéssel 12 órát tud elzenélni, tölteni pedig micro USB-n keresztül lehet és két óra alatt tudjuk telepumpálni energiával.

Rendkívül fontos tulajdonsága, hogy támogatja a Qualcomm aptX adatátvitelt, ami nagyon jó minőségű zenehallgatást tesz lehetővé.

A Marshall Minor II már egy húzósabb tétel, a hazai boltok polcáról levéve simán ki kell csengetni érte 30 000 forintot, de egyes helyeken még 45 000-ig is felkúszik az ára. Az Aliexpresses shop ezt is nagyon jutányos áron kínálja, mindössze 16 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, mely összeg már tartalmazza az IOSS rendszerű áfát, így itthon már csak a 399 forintos postai eljárást kell kifizetni.

hirdetés