hirdetés

Áfástul is harmadáron rendelhető a JBL TWS fülese

Minden költséget beleszámolva sem lesz drága

hír
Áfástul is harmadáron rendelhető a JBL TWS fülese 1
írta: SonkaMod
2021-07-02

A Facebook csoportunk és oldalunk is azzal van tele, hogy tegnap bevezetésre került az új áfatörvény. Most kell pár hét, hogy pontosan lássuk, hogy hogyan fog működni a dolog, de egy biztos, a Kínából rendelés nem fog eltűnni, mert egész egyszerűen rengeteg termék még így is olcsóbb onnan, illetve itthon nem is kapható. Az elsőre hoztunk most egy remek példát, amiben megmutatjuk, hogy hiába pakolja rá az Aliexpress automatikusan az áfát a rendelésünkre, még így is sokkal olcsóbban lehet megvásárolni a JBL Tune 225TWS fülhallgatót.

A jobb és a bal oldali egységre is került egy-egy hagyományos nyomógomb, az előbbivel elindíthatjuk és megállíthatjuk a lejátszást, valamint felvehetjük a hívásokat és elindíthatjuk a hangasszisztenst. A bal oldalival pedig lépkedni tudunk a számok között.

A JBL Tune 225TWS-t a rendkívül jó zenehallgatási élményért szokták dicsérni, arról egyetértenek a tesztelők, hogy a basszusa rendkívül jól eltalált. Többféle színben kapható, de Aliexpressen ’csak’ négyféléből választhatunk. A fülhallgatót a hazai forgalmazók elég egységesen 30 000 forint körül adják, de van, ahol egészen 40-ig felkúszik az ár. Az Aliexpressen viszont már megrendelhető körülbelül 11 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Ez az ár úgy jön ki, hogy felhasználható rá egy 1$ értékű store kupon, de rászámítja az Aliexpress a 27% áfát, mi pedig hozzáadtuk a 399 forintos online vámügyintézési díjat is. Tehát ebben az összegben már minden benne van, mégis a harmada a hazai árnak. A terméknél rengeteg értékelés olvasható, mindenki azt írja, hogy eredeti, az eladó is ezt állítja, tehát ezzel valószínűleg nem nyúlunk mellé. Ha pedig esetleg mégis valami gond lenne, akkor simán lehet reklamálni is utólag.

Ez a termék rendkívül jó példa arra, hogy továbbra is vannak esetek, amikor megéri Kínából rendelni.

hirdetés