hirdetés

Kihagyhatatlan Chefree AFW01 és Ultenic K20 air fryer deal

A low budget Chefree AFW01 és a felső kategóriás, dupla kosaras Ultenic K20

hír
Kihagyhatatlan Chefree AFW01 és Ultenic K20 air fryer deal 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-25

Forró levegős fritőzt szép számmal lehet kapni az itthoni piacon is, csak nem mindegy, mire képes az áráért cserébe. A Chefree AFW01 egy abszolút low budget opció, pedig szinte semmivel sem tud kevesebbet, mint a konkurenciái. Betekintőablakának köszönhetően különleges választás. Az Ultenic K20 pedig egy felső kategóriás, dupla kosaras forró levegős sütő, amivel akár párhuzamosan, két különböző ételt is készíthetsz vagy egyszerre egy nagyobb adagot. Válaszd az igényeidnek legmegfelelőbbet a Ranvee kuponjaival.

Kevés olajra lesz hozzá szükséged vagy szinte semennyire, ez már mindenkinek a saját ízlésén múlik, de a forró levegős fritőzben készült ételek alapvetően egészségesebbek, mint a sütőben sütöttek, pontosan ennek köszönhetően. A Chefree AFW01 már járt is nálunk tesztelés céljából, így ha többet szeretnél róla megtudni, akkor itt olvashatod el. Most a Ranvee AJSBM8NF2HQK  kuponkódjával 26 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudod megrendelni. A termék lengyel raktárból ingyenes szállítással fog érkezni.

Ultenic K20 air fryer – Hiánypótló minden konyhában

Az Ultenic K20 tavaly járt a RendeljKínait szerkesztőségében, több tagunk azóta is töretlenül csak ezt használja konyhájában. A róla készült részletes tesztünket erre a linkre kattintva érheted el. A K20 2850 wattos teljesítménnyel rendelkezik és akár 200 Celsius-fokig is fel tudja fűteni magát pillanatok alatt. A 2×4 literes kosarába rengeteg finomságot betehetsz, akár párhuzamosan kétféle fogás is készülhet benne, hisz a hőfokot és a módot a két kosárra külön is beállíthatod. Az ételek körül a forró levegő folyamatosan kering, így azok egyenletesen fognak átsülni, és mivel nem szükséges a sütéshez zsiradékot vagy olajat használni, így jóval egészségesebb lesz a lakoma, mintha hagyományos olajos fritőzben készült volna, arról nem is beszélve, hogy energiahatékonyabb is.

A két sütőkosár szilikonos, hőtűrő belsővel rendelkezik, zsiradékfelfogó ráccsal. A folyadékok szépen lefolynak a rács alá, és így később könnyű onnan azt kiönteni, illetve szétszedhető és mosogatógépben elmosható az egész, így nagyon egyszerű a takarítása. Az eszköz tetején található érintőpanel segítségével egy csomó előre definiált módra, például halra, csirkére, desszertekre vagy éppen sült krumplira állíthatod. Találhatsz benne még pre-heat és időzítő funkciót is.

A legegyedibb a sync finish funkciója miatt lesz, ami segít összehangolni a két sütőteret úgy, hogy a különböző ételek is egyszerre készüljenek el.

A sütési hőmérsékletet 80 és 200 Celsius-fok között állíthatod. Az Ultenic applikációját letöltve, a gyártótól kapsz 100+ receptet, amivel bele is vághatsz a finom falatok elkészítésébe.

Nem sok dupla kosaras gép van a piacon, és persze, hogy azok általában brutál drágák is. Szerencsére itt van neked az Ultenic K20 air fryer, amit az N70N1R37EYVJ  kóddal 39 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg is rendelhetsz, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett Ranvee-ről.

hirdetés