hirdetés

Két nagyszerű ajánlat a Hekka oldalán a mai napra is

Vezeték nélküli töltő és füles is akcióban

hír
Két nagyszerű ajánlat a Hekka oldalán a mai napra is 1

Forrás: Hekka.com

írta: Norbi
2022-06-14

A Hekkát – mint tudjuk – érdemes sűrűn böngészni, mert ki tudja mikor akadunk valami hihetetlen akcióra, persze ez nem lehet minden nap így, de azért így is egész jó dealek szoktak lenni az oldalukon. A mai szemezgetés során két olyan terméket találtunk, amire úgy gondoljuk érdemes felhívni a figyelmeteket. Az egyik egy nagyon praktikus vezeték nélküli töltő, ami éjszakai lámpa is egyben, illetve a Redmi szuper TWS fülhallgatója, a Buds 3 Youth Edition.

Redmi Buds 3 Youth Edition

A széles Xiaomi/Redmi TWS füles kínálat viszonylag új versenyzője a Redmi Buds 3 Youth Edition. Mint általában az összes Redmi termék ez is In Ear kialakítású, tehát egy gumiharang segítségével illeszkedik a fületekbe. Tömege igen elenyésző, hiszen 1 füles csak 4,2, míg a teljes szett töltőstül mindössze 36 grammot nyom. Ennek ellenére 5 órán keresztül szolgáltatja a zenét, és a bölcsőben további 18 órányi zenélésre elegendő töltöttség rejtőzik. Tölteni egy Type-C kábel segítségével tudjátok. A füles alapvetően zenehallgatásra készült, de az alacsony késleltetésének köszönhetően játékra is használható. Bluetooth 5.2-es szabványt használ, tehát a párosítás villámgyorsan megtörténik. A csomagban 3 pár gumiharang található, ez három méretet jelent, S, M, L, tehát minden fülmérethez találtok benne megfelelőt.

A Redmi Buds Youth Edition ára most mindössze 10 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha használjátok a HEKKA3C5  kuponkódot. Itt is az ár részét képezi a szállítás és az áfa.

hirdetés