hirdetés

Két remek ajánlatra bukkantunk a Hekkán

Vezeték nélküli töltő és TV stick is akciós

hír
Két remek ajánlatra bukkantunk a Hekkán 1

Forrás: Hekka.com

írta: Norbi
2022-06-10

Azt már megszokhattátok, hogy az Hekka oldalán időről időre fellelhető valamilyen igazán megérős termék, ezért mi is elég sűrűn böngésszük, hátha tudunk nektek ajánlani valamilyen jó fogást. Ma két ilyen terméket is találtunk, az első a Realme 4K képes TV okosítója, a másik pedig egy elég innovatív cucc, mégpedig egy vezetéknélküli töltő, ami akár egyszerre három eszközt is tud tölteni. Ilyet már ugye láttunk más gyártónál, de ez még össze is hajtogatható, így könnyen magatokkal tudjátok vinni.

A Realme 4K TV stick ára nagyon kedvező a mostani akcióban, hiszen mindössze 17 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek, ha használjátok a hekka29-10  kódot. Ebben az árban már az áfa és a szállítás díja is benne van, más költségetek nem is lesz a rendeléssel kapcsolatbban.

3 az 1-ben összehajtható vezeték nélküli töltő

Elég sok eszköz tudja már a vezeték nélküli töltést, főként a mobiltelefonok, de már egy ideje kaphatóak ilyen képességekkel ellátott TWS füleek, illetve okosórák is. Néha már az egy darab vezeték nélküli töltő kevés is tud lenni, ha több ilyen eszközzel rendelkeztek. Ebben segít a Hekkán most akciósan rendelhető 3 az 1-ben töltő, mert ezen egyszerre tudtok tölteni egy telefont, egy órát és egy fülestartót is, vagy ez lehet 2 telefont, 1 óra is. Az éjjeliszekrényen szépen megférnek egymás mellett, reggelre mindegyik tele lesz energiával. A telefonokat maximum 15 wattal, míg a többi eszközt maximum 5 wattal képes a készülék tölteni. A töltőt nagyon könnyen össze is hajthatjátok így sokkal kevesebb helyet foglal, könnyebben szállítható, hiszen simán befér a zsebetekbe. A hajtogathatóság még azért is jó, mert így álló helyzetben is tölthettek rajta telefont, vagy órát.

A 3 az 1-ben vezetéknélküli töltő ára 9300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a hekka29-10  kuponkód használatával, a szállítás és az áfa pedig itt is az ár részét képezni.

hirdetés