hirdetés

Két klassz mobilt is leakciózott a Hekka

Kuponnal olcsón vihetőek

hír
Két klassz mobilt is leakciózott a Hekka 1

Forrás: Hekka.com

írta: Norbi
2022-05-02

A Hekkán már szinte megszokott, hogy minden nap előállnak egy brutálisan jó deallel. Ma két remek mobiltelefonra hoztunk nektek kupont. Az egyik a Xiaomi nemrég megjelent 12-es sorozatának legolcsóbb tagja a 12X, a másik a Poco X4 Pro. Mindkettő remek specifikációkkal, Snapdragon lapkával rendelkezik, villámgyorsan tölt, 5G képes és már a legújabb MIU 13 rendszert futtatja. Az áruk jóval a versenytársaké alatt van.

Poco X4 Pro

A Poco készüléke idén februárban jelent meg, járt is nálunk teszten, nagyon jó tapasztalataink voltak róla. Az ára azóta jóval kedvezőbb lett, főleg a Hekka mostani akciójában, de az alacsonyabb árcédula ne tévesszen meg senkit, egy remek készülékről van szó. Telepakolták minden földi jóval, kapott például egy gyönyörű 6,67 colos AMOLED kijelzőt, infra portot, 3,5 mm-es jack csatlakozót, sztereó hangszórót, NFC-t, GPS-t és egyéb műholdas támogatásokat, duális ac WiFi-t, BT 5.1-et és a sort még hosszan lehetne folytatni.

Az akkumulátorkapacitása 5000 mAh, ez is tudja a 67 wattos villámtöltést, amihez mellékelik a töltőfejet is a dobozban, a méretpontos szilikon tokkal egyetemben. A kamerarendszere is igen impresszív, íme a lista arról mit is találunk rajta: 108 MP-es ISOCELL HM2 főszenzor – ugyanez van a Xiaomi 11T-ben és a Redmi Note 11 Pro és Pro Plus-ban -, 8 MP-es ultraszéles szenzor, 2 MP-es makrókamera, 16 MP-es szelfikamera.

Ami talán a legfontosabb, az ára, ami még a magas dollárárfolyam mellett is nagyon jónak számít, hiszen a 6/128 GB-os verzióért mindössze 87 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, míg a 8/256-os változat 102 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. A kuponkód, amit használnunk kell mindkét esetben a hekkahu10, ami egyébként az oldalon bármelyik termékre felhasználható, 29 dollár feletti vásárlás esetén 10 dollárt kedvezményre jogosít. A szállítás és az áfa mindkét esetben az ár részét képezi, így más költségünk nem lesz.

hirdetés