hirdetés

Készüljetek az őszi nagytakarításra

Uwant cuccok kuponnal a Geekbuyingról

hír
Készüljetek az őszi nagytakarításra 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-08-18

Lassan mindenki visszatér a nyaralásból, és mivel ősszel egyre többet szorulunk a szobába, jó lenne megint rendbe vágni a lakást. Ma a Geekbuyingtól két jó kis Uwant takarító cuccra kaptunk kupont. Az egyik a V100 vezeték nélküli porszívó, a másik pedig a B100-S névre hallgató kárpittisztító. Mindkettőt európai raktárból küldik és még szállítási költséget sem kérnek érte.

A Geekbuying UWANTV100  kuponjával 104 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni, lengyel raktárból, ingyenes szállítással küldik.

Uwant B100-S kárpittisztító

A UWANT B100-S segítségével gépkölcsönzés nélkül, saját magatok varázsolhatjátok tisztává a szőnyegeken és a kanapékon túl például a függönyöket, a párnákat és a matracokat is. A Uwant B100-S a Uwant B100-E továbbfejlesztett változata. Az elődhöz képest optimalizálták az érintőképernyő gombjait, de a termék funkciói változatlanok maradtak. A B100-E-t korábban teszteltük is, olvassátok el a róla készült anyagunkat, ha még többet szeretnétek megtudni a gépről.

A készülék fejéből egy gomb megnyomásával tudtok vizet vagy akár tisztítófolyadékot a kezelendő felületre juttatni, amit a gép oldalán található, 1800 milliliteres, szeparált tartályából szivattyúz ki. A szívófej végén egy kefe található, itt szippantja fel a port, míg a fölötte található nyílás a nedvességet tünteti el, amit a gép egy külön tartályban gyűjt össze. A másfél méteres gégecsőnek köszönhetően a nehezen elérhető részeket is könnyedén kitakaríthatjátok. Maximum fokozaton 12 000 pascallal dolgozik, így a mélyebb rétegekből is eltávolíthatjátok a szennyeződéseket. Az oldalán található érintőgombok segítségével tudjátok be- és kikapcsolni, illetve kiválasztani az üzemmódot.

Az UWANTB100  kuponkóddal 55 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza, ráadásul lengyel raktárból szállítják, így gyorsan megérkezik, illetve extra költségek miatt sem kell aggódni.

hirdetés