hirdetés

Kényeztesd magad Konka A1-8D masszázspisztollyal

Viszlát izomfájdalom

hír
Kényeztesd magad Konka A1-8D masszázspisztollyal 1

Forrás: Banggood

írta: Raven96
2024-03-12

Konka masszázspisztolyokról már rengetegszer írtunk, az A8-as modell még teszten is járt nálunk, itt tudod elolvasni. A márka egyik legkedveltebb modellje, az A1-8D ismét kuponozható, ár/érték arányt tekintve egy szinte tökéletes termék. Nemcsak edzés előtt vagy után lehet remekül használni, hanem akár ülőmunka után is, ezért, ha olcsó, de jól működő masszázspisztolyt keresel, akkor érdemes most lecsapni egy ilyenre, mielőtt elfogy a raktárkészlet.

Újratölteni Type-C porton keresztül lehet, ami egy hasznos megoldás, mert egy sima telefontöltővel is megelégszik, amiből garantáltan mindenkinek van otthon legalább két-három darabja, de a termékkel is érkezik egy a csomagban.

A Konka A1-8D közkedvelt modell a mai napig, hiszen árához képest kifejezetten jó választás, így, ha egy ilyen eszköz vásárlásán gondolkodsz, akkor első gépnek tökéletes alany. Banggoodon most a BGe9ea57  kuponkóddal 13 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted házhoz szürke vagy zöld színben és még a szállítás is ingyenes.

hirdetés