hirdetés

Kecsegtetően alacsony áron rendelhető a Haier TAB P70 robotporszívó

Már nem drágább, mint a konkurensek

hír
Kecsegtetően alacsony áron rendelhető a Haier TAB P70 robotporszívó 1
írta: SonkaMod
2021-05-10

A Haier konzorciumról írtunk egy cikket még az előző év végén, ahol leírtuk, hogy mégis mit kell tudni erről a cégről. Mint kiderült számunkra, egy gigantikus kínai cégbirodalomról van szó, akiknek olyan vállalatokban van érdekeltségük, mint a Candy, a Hoover vagy akár a GE Appliances. Sajnos hazánkban nem forgalmazzák a Haier háztartási gépeket, pedig állítólag jók. Aliexpressről és egyéb kínai beszerzési forrásokból lehet pár gépüket beszerezni, amikből a legérdekesebb kütyü a TAB P70 névre keresztelt robotporszívójuk.

5850 mAh kapacitású az akkumulátora, amivel körülbelül egy 255 négyzetméteres területet tud kitakarítani, ami könnyen belátható, hogy hatalmas tér. Az applikációs vezérlése olyan finomságokra is képes, minthogy megadhatjuk neki, hogy csak egy bizonyos területet takarítson fel, és ezt meg is valósítja a gép.

A legizgalmasabb tulajdonsága kétségkívül a kivehető mozsaporszívó. A géptestből kiemelhető a motor, így egy apró méretű porszívót kapunk, amivel gyorsan felszippanthatjuk azokat a morzsákat és egyéb koszokat, amiket egy mozdulattal el akarunk takarítani. Ezt egyik konkurens sem tudja, pedig ez egy olyan funkció, aminek van értelme.

A gép még 2020-ban jelent meg, így nem a legújabb konstrukció, de sajnos újabb kiadás egyelőre nincsen belőle. A TAB P70 leginkább Oroszországban terjedt el, mert náluk viszonylag olcsón lehetett kapni a gépet, de Európába csak drágán lehetett behozni. Az idő persze ennek a kütyünek az árán is sokat nyomott, így a Banggoodról a BGCZTABC kuponkóddal már 88 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni európai raktárból. Ennyiért már megfontolandó a gép, hiszen olyat tud, amit más konkurens gép nem.

hirdetés