hirdetés

Karácsonyi vásárt tart az ADO

Elektromos kerékpárok széles választéka

hír
Karácsonyi vásárt tart az ADO 1
írta: hajas
2021-12-13

Óriási karácsonyi leárazással készült az ADO, az egyik legnépszerűbb kínai elektromos kerékpár gyártó. A cikkben ejtek néhány szót a vállalatról, lentebb pedig négy darab modellt ismerhettek meg, melyek mindegyike EU raktárból rendelhető, így néhány nap alatt meg is érkezik.

Kik is ők valójában?

Az ADO neve az A Dece Oasis szavakból áll össze, ami magyarul „oázis a sivatagban”-t jelent, amit a Crescent-tó ihletett. Legfontosabb küldetésük, hogy olyan elektromos kerékpárokat, rollereket és kiegészítőket gyártsanak, melyek a világ minden táján biztosítja az emberek számára az elektromos járművek előnyeit. Az ADO egy rendkívül gyorsan növekvő cég, ezt bizonyítja, hogy nemrég csatlakoztak a Xiaomi Youpin és az Alibaba Elite Partner programjába is.

Most egy különleges karácsonyi vásárt szerveztek, melynek keretein belül jelentős kedvezményekkel tudjátok megvásárolni a termékeiket. Az esemény december 13, reggel 9 órakor kezdődik, és december 15-én reggel 9-kor ér véget. A leárazott termékek mellett minden kiegészítőre 10% kedvezményt adnak. Az összes terméküket EU raktárból tudjátok megrendelni, így nem kell aggódnotok a többletköltségek miatt.

Most pedig mutatom a már említett bringákat.

ADO A16

Az ADO A16 a gyártó egyik legkisebb elektromos kerékpárja, amit elsősorban városi használatra terveztek. Masszív 16 colos kerekekkel rendelkezik, melyekre egy-egy tárcsafék került, a hátsó kereken pedig egy 7 sebességes Shimano váltót találtok. 250 wattos motor hajtja, ami akár 25 km/órás sebességre is képes felgyorsítani a járművet. Kivehető, 7,8 Ah-s akkumulátorral látták el, ami tisztán elektromos üzemmódban 35, rásegítéssel pedig 70 kilométeren keresztül biztosítja a bringa energiaellátását. Szükség esetén néhány mozdulattal összecsukható, így könnyedén tárolhatjátok, vagy akár a kocsitok csomagtartójába is betehetitek. 226 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron rendelhetitek meg európai raktárból. 

ADO A20+

Az ADO A20+ rengeteg dologban hasonlít az A16-oshoz, viszont már 20 colos kerekekkel szerelték fel. A motorteljesítménye 250 watt, aminek köszönhetően akár 25 km/h-s tempóval is haladhattok. A 10,4 Ah-s akkumulátora neki is kivehető, így például, ha emeletes társasházban laktok, akkor töltéshez nem kell felcipelnetek a lakásba a bringát. Az aksi tisztán elektromos üzemmódban 60, rásegítéssel 80 kilométer megtételéhez elegendő energiát tárol magában. A 7 sebességes Shimano váltót az A20+ is megkapta, a biztonságotokról pedig az első és hátsó tárcsafékek gondoskodnak. Néhány mozdulattal összecsukhatjátok, így simán betehetitek a kocsitok csomagtartójába. 258 800 Ft-ért tudjátok megrendelni EU raktárból, ráadásul ajándékba kaptok hozzá egy bukósisakot is.

ADO A26

Az ADO A26 az előbb bemutatott termékek közül a legnagyobb elektromos kerékpár. A váza is méretesebb, illetve a kerekei is 26 colosak. 12,5 Ah-s, kivehető akkumulátorral látták el, melynek köszönhetően önerőből 40 km-t tehettek meg vele, de ha ti is tekertek, akkor akár 100 kilométeres táv is elérhető, így kiváló hosszabb kirándulásokhoz is. A 250 wattos motornak köszönhetően akár 25 km/h-val is gurulhattok. A 7 sebességes Shimano váltóval könnyedén kiválaszthatjátok az útviszonyoknak legmegfelelőbb sebességet, így mindig kényelmesen tudtok haladni. Az A26-ot 323 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok megrendelni EU raktárból.

hirdetés