hirdetés

Jön a Black Friday, akciósak a BlitzWolf székek

Irodai és gamer egy helyen

hír
Jön a Black Friday, akciósak a BlitzWolf székek 1
írta: SonkaMod
2021-11-22

A BlitzWolf irodai és gamer székei körül nincs egyetértés a felhasználók körében. Egyeseknek nagyon bejött egy-egy modell, mások pedig azt gondolják róluk, hogy gagyik. Egy biztos, nagyon magas minőséget nem szabad tőlük várni, hiszen az áruk alapján ez nem is lehetséges. A Black Friday közeledtével a Banggoodon pár modell kifejezetten akciósan rendelhető, amiket meg is osztunk az olvasóinkkal.

Jön a Black Friday, akciósak a BlitzWolf székek 2

BlitzWolf BW-HOC3

Ez a modell egy alapszék. Nem tud sokat, de ez nem is feltétlenül baj, ha nincsen rá igényünk. A formaterve kissé megosztó, de alapjában véve jól sikerült. A forgószék bevonata mesh műanyag, a háttámlája nem párnázott, viszont az ülőfelülete igen. A karfája hátrahajtható, a háttámla pedig hintamechanikás. Extraként meg lehet említeni a forgást és a gázrugós magasságállítást, de ezek inkább alapfelszereltségek egy irodai szék esetében. A szék a gyártó egyik legolcsóbbja, és most a BG859798 kuponkóddal mindössze 19 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg is rendelhetjük, EU raktárból, ingyenes szállítással.

Jön a Black Friday, akciósak a BlitzWolf székek 3

BlitzWolf BW-HOC2

Egy igazi klasszikus irodai szék, mindenféle sallangoktól mentesen. A szivacsos tömésű ülőfelület műanyag mesh anyagból készült, a háttámla pedig csak egy finom háló, tömésanyag nélkül. Ez a rész kellően rugalmas, így nem is baj, hogy nem puha, hiszen a kevés rugózással olyan, mintha az lenne. A szék magassága gázrugóval állítható, és ami ebben az árkategóriában váratlan, hogy a könyöklő magassága is variálható. Bár a széket hátra dönteni nem lehet, de a támlája hintamechanikás. Az alap szék alap árat kíván, most pedig kifejezetten alacsony áron rendelhető, a BGc6b324 kuponkóddal mindössze 19 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető ez is, csehországi raktárból, ingyenes szállítással, áfamentesen.

Jön a Black Friday, akciósak a BlitzWolf székek 4

BlitzWolf BW-GC2 Updated

A BlitzWolf gamer székeket is csinál, mégpedig nem is egyfélét. Ennek az ülőalkalmatosságnak 12 centiméteren változtathatjuk az ülésmagasságát és a kartámasz helyzete is külön állítható, sőt még forgatható is. A háttámlát le tudjuk dönteni, egészen 180 fokig. A kényelmes ülés érdekében két állítható magasságú párnával szerelték fel, az egyik a nyaknál, a másik a deréknál helyezkedik el. Ha hátra döntjük a széket, akkor a lábunkat is van, ami megtámassza, hiszen egy erre való alkalmatosság kapott helyet az ülőfelület alatt. Amikor szükségünk van rá, akkor csak simán kicsúsztathatjuk a lábunk alá. Erről a székről készítettünk mi is tesztet, és bár a termék nem egy remekmű, az alacsony áráért cserébe nem rossz. Az ünnepi időszakra tekintettel, most 1$ előleggel meg tudjuk vásárolni, és Black Friday-en, három nap múlva pedig a teljes összeget is kifizethetjük érte, ami így mindössze 26 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)..

hirdetés