hirdetés

Jó áron kaphatók a Dreame Trouver készülékei a Geekbuyingon

Remek minőség és kedvező ár

hír
Jó áron kaphatók a Dreame Trouver készülékei a Geekbuyingon 1
írta: hajas
2021-08-18

A Dreame Trouver termékvonala talán még kevésbé ismert, mint például a Jimmy készülékek, pedig érdemes figyelmet fordítani rájuk, hiszen alacsony áruk ellenére igen jó minőségű készülékekről van szó. Ebben a cikkben három terméküket ismerhetitek meg, két álló- és egy robotporszívót, melyekhez kuponokat is hoztam.

Dreame Trouver Solo 10 és Power 11

A két készülék párban érkezett hozzánk még idén márciusban. Ajánlom figyelmetekbe a róluk készült tesztünket, melyet ide kattintva érhettek el. Kezdjük olcsóbbal, a Solo 10-zel. A készülék 18 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, egy töltéssel pedig 48 percig képes üzemelni. Érdekesség, hogy megkapta az OLED kijelzőt, ami ebben az árkategóriában igencsak ritkaságnak számít. Ez folyamatosan mutatja az akku töltöttségét, az üzemmódot, illetve itt látjátok, ha valami hibát észlelt a porszívó. A motoros fej mellé adnak még egy szűkítőcsövet is, így a nehezebben elérhető helyeket is kitakaríthatjátok.

Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a TROUVER10 kuponkódot, akkor mindössze 35 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek. Ingyenes a szállítás, és mivel EU raktárból érkezik, többletköltségekkel sem kell számolnotok.

A Power 11 a nagyobbik tesó, ami már komolyabb paraméterekkel rendelkezik. A szívóerejét megnövelték 20 000 Pa-ra. Az akkuja a kistesóval ellentétben kivehető, így nem kell az egész készüléket a konnektor mellé állítani, elég csak az aksit. A Solo 10-hez nem adnak atkaeltávolítófejet, viszont ehhez már igen, így a kanapékat, matracokat megszabadíthatjátok az oda nem illő dolgoktól, mint például a poratkáktól és elhalt hámsejtektől. A nagyobb tudás miatt valamivel drágább is a készülék, de így sem vészes az ára. Ha használjátok a TROUVER11 kódot, akkor mindössze 42 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek.

hirdetés