hirdetés

Jimmy vásárt tart a Geekbuying

Extra kuponok is vannak

hír
Jimmy vásárt tart a Geekbuying 1
írta: hajas
2021-10-18

Hatalmas Jimmy leárazással indítja a hetet a Geekbuying. A webshop rengeteg akciós termékkel vár benneteket, és persze most sem maradhattak el az exkluzív kuponok, így még kedvezőbb áron vásárolhatjátok meg a Jimmy legnépszerűbb termékeit. Minden készüléket EU raktárból, extra költségek nélkül vásárolhattok meg, ráadásul néhány napon belül kézbesíti a futár a rendeléseteket.

Jimmy H9 Pro

A Jimmy H9 Pro a H8 Pro nagyobbik tesója. A róla készült tesztünket ide kattintva érhetitek el. 25 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik ő is, a teljesítményét pedig a felületekhez igazodva, automatikusan szabályozza, például a szőnyegeken megemeli, a padlón visszaveszi. Egy töltéssel 80 percen keresztül bírja. Természetesen rajta is megtalálható az OLED kijelző, így minden fontos információ a rendelkezésetekre fog állni takarítás közben. A szívócsöve középen hajlítható, vagyis hajolgatás nélkül takaríthatjátok ki az ágyak, szekrények alatti területeket. Az ő dobozába is rengeteg kiegészítő került, az atkaeltávolító fej mellett találtok még flexibilis csövet, 3 különböző kefés fejet és állványt is. A JMH9PRO kuponkóddal 127 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron vásárolhatjátok meg.

Jimmy JV85 Pro

A Jimmy JV85 Prót az országban elsőként próbálhattuk ki, ajánlom figyelmetekbe a róla készült részletes tesztünket, ahol minden fontos részletet megtudhattok. Az egyik újítása volt, hogy a portartályt vízszintesen helyezték el rajta, ezáltal tovább tudták növelni a szívóerőt, egészen pontosan 200 AW-ra, valamint a tartály űrtartalma is 600 milliliterre nőtt. Ennél a készüléknél találkozhattatok először a középen hajlítható szívócsővel, melynek segítségével sokkal kényelmesebb lett a szekrények, ágyak alatti területek takarítása. Rajta is megtalálható az OLED kijelző, ami folyamatosan mutatja az akku töltöttségét, az aktuális üzemmódot, illetve jelzi, ha hibát észlelt. Egy töltéssel 70 percen át üzemel, ami bőven elegendő egy nagyobb lakás kitakarítására is. A dobozban találtok egy rakás kiegészítőt, például 3 különböző kefés szűkítőfejet, egy gégecsövet és még egy atkaeltávolító fejet is. Az SMHJV85K10 kuponkóddal 87 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

Jimmy PowerWash HW8 Pro

A Jimmy PowerWash HW8 Pro merőben eltér a gyártó korábbi termékeitől, hiszen nemcsak porszívózásra, hanem felmosásra is használható. 15 000 Pa-os szívóerővel szippantja fel az útjába kerülő koszt, de még a nedves szennyeződéseket is eltünteti, például a kiömlött tejet vagy üdítőt. Szeparált folyadéktartállyal rendelkezik, melyből az egyikbe tiszta vizet vagy akár felmosószert is önthettek, amiből gombnyomásra maga elé spriccel a gép egy adagot, míg a másik tartályába a szennyezett folyadékot gyűjti össze. A 3000 mAh-s akkumulátora 35 percig biztosítja a működéshez szükséges energiát, az akku állapotát, illetve a tartályok állapotát és a takarítási üzemmódot pedig a LED kijelzőről olvashatjátok le. Hatalmas előnye, hogy takarítás után a forgófejet a készülék önmagától megtisztítja a töltőállomásán, így nektek ezzel nem kell bajlódnotok. A HW8PRO kuponkóddal 98 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

hirdetés