hirdetés

Jimmy Vásár indult a Geekmaxin

Porszívók, kiegészítők, ajándékok és kuponok is várnak titeket

hír
Jimmy Vásár indult a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Atika
2022-03-24

A Geekmaxi most sem tétlenkedik, elindult ugyanis a Jimmy Vásáruk, amelynek keretein belül Jimmy termékeket és kiegészítőket vásárolhattok meg a szokásosnál olcsóbban. Akadnak termékek, amelyekre 30% kedvezmény is elérhető, de mi még ezekre is tudtunk kialkudni extra kuponokat. Természetesen nem csak a porszívók, de a kiegészítőik között is válogathattok, ugyanis ezeket is leárazták.

Idén lett 4 éves a Jimmy márkanév, amit a Geekmaxi egy Jimmy Vásárral ünnepel meg, ahol akár 30%-kal olcsóbban is találhattok termékeket. Szokás szerint ebben az extra kuponok is segíteni fognak. A legnépszerűbb porszívókat mind megtaláljátok az oldalon leárazva, de Jimmy hajszárítót és magasnyomású mosót is jóval olcsóbban vásárolhatjátok meg, amíg tart a vásár. Ettől függetlenül az állóporszívóké a főszerep, amit az is mutat, hogy legalább két ilyen termék vásárlásakor extra 10% kedvezmény jár, ha felhasználjátok a JIMMY4ANNI kuponkódot. Az alábbi három Jimmy készülékre extra kupont is tudtunk szerezni, szóval érdemes végigfutnotok a cikkünket.

Jimmy JV85

A Jimmy JV85 a tesztünk alapján brutális erővel rendelkezik, de papíron is jól néz ki az a maximum 23 000 Pa, amit állítanak róla. Eco módba is kapcsolható, ilyenkor 45 percig bírja egy feltöltéssel, elektromos fejjel, de ha normál szűkítővel használjuk, akkor akár a kerek egy óra is kihozható belőle. Az akkumulátora 6 cellás és 2500 mAh-s, de ami a legérdekesebb, hogy egy mozdulattal eltávolítható, és most ajándékba adnak mellé egy extra darabot is, így szinte biztosan végigérhettek a lakáson, mielőtt kifogyna a szuflából. A gépen helyet kapott egy OLED kijelző, ahol az épp aktuális működési módot, valamint az akkumulátor töltöttségét látjuk, így nem fog váratlanul érni, ha lemerül a porszívó. Rengeteg kiegészítőt is kapunk hozzá, amelyeket az alább látható galériában is meg tudtok nézni. A JV85 2 év garanciával, EU raktárból, ajándék akkumulátorral 82 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ha felhasználjátok az F3VFYIF3 kuponkódot.

Jimmy Powerwash HW8

A Powerwash HW8 száraz-nedves porszívó 7000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, és egy 2500 mAh-s, kivehető akkumulátor látja el energiával, ami 25 percre elég energiát tárol. A két folyadéktartály egyikébe, ami 450 milliliter űrtartalmú, tiszta vizet kell tölteni, amit gombnyomásra tudunk a készülék feje elé spriccelni. A másik tartályba a koszos vizet gyűjti, ennek a kapacitása 350 milliliter. A kütyü fején a már jól ismert forgókefe található, ami a port és morzsát hivatott összegyűjteni, de még a nedves szennyeződéseket, mint például a kiömlött tejet, narancslevet is felszippantja, amit az előbb említett tartályba gyűjt össze. A víztartályba akár felmosó- vagy fertőtlenítőszert is adagolhattok, hogy még tisztábbá tudjátok varázsolni a padlót. Takarítás után a forgófejét önmagától képes megtisztítani a töltőállomáson, így ezzel sem kell foglalkoznotok. Az akku töltöttségét, a tartályok állapotát, illetve az esetleges hibakódokat a LED kijelzőn követhetitek figyelemmel. A Jimmy Powerwash HW8-at az S8Wsfjx2 kuponnal 69 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, 2 év garanciával és ingyenes, EU raktáras szállítással.

hirdetés