hirdetés

Jimmy takarítógép árzuhanás a Geekbuyingon

Mindkét PowerWash modell ára brutál alacsony

hír
Jimmy takarítógép árzuhanás a Geekbuyingon 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-04-20

A Geekbuyingon gondoltak egyet, és durván levitték a Jimmy család két száraz-nedves porszívójának az árát, így a tavaszi nagytakarítás szezon kellős közepén. A HW8 és a HW8 Pro is kapható az akcióban és az áruk tényleg történelmi mélységbe süllyedt, szóval aki idáig csak szemezett ezekkel a termékekkel most mindenképpen rendelje meg, mert nem tudjuk mikor lehet legközelebb ilyen áron hozzájutni.

A Geekbuying egyre lejjebb szállítja ennek a Jimmy gépnek az árát, és most már eljutottunk oda, hogy a HOMESEP10 kuponkóddal mindössze 48 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatjuk, ingyenes, EU-s szállítással. A gép itthon alsó hangon 90 000 forintba kerül, de sok helyen még a kerek százast is eléri az árcédula, ami jól mutatja, hogy a Geekbuying ajánlata mennyire jó.

Jimmy PowerWash HW8 Pro

A Pro verzió járt már a szerkesztőségünkben, az erről készület tesztünket itt tudjátok elolvasni. A Pro változat szívóereje már 15 000 pascal, az üzemidő pedig 35 percre duzzadt. További funkcióiban a két készülék nagyjából azonos. Itt is megtalálhatjátok az OLED kijelzőt, ami megjeleníti a töltöttséget, a működés módját, illetve azt ha öntisztításra van kapcsolva vagy valamelyik tartály tele van vagy kifogy, de azt is, ha hibát érzékel. Itt is megvan a két tartály, egyik a tiszta, a másik a már szennyezett víznek, és a nagyobbik testvér is képes az öntisztításra, amikor a dokkolón pihen.

A Pro változat ára picit magasabb, de még így is jóval a hazai, illetve az eddigi árak alatt van, egészen pontosan 68 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., amihez csak a HW8PRO kuponkódot kell felhasználnotok. A szállítás ingyenes és gyors, hiszen a terméket európai raktárból küldik, ebben az árban pedig már az áfa is benne van, így semmilyen más költség nem merül fel.

hirdetés