hirdetés

Jelentős árkülönbségek

Kedvezményes telefonok a Geekbuying oldalán

hír
Jelentős árkülönbségek 1
írta: Rolla
2019-08-14

Az autókhoz hasonlóan a telefonoknak is megvan az a szépsége, hogy akár már a megjelenés utáni hetekben esik az áruk. A Geekbuying összegyűjtötte ezeket a telefonokat, és a bandaháború jegyében megtoldotta egy extra kedvezménnyel, így jelenleg ők kínálják a legjobb árat. Az örök kedvenc Xiaomi Redmi Note 7 mellett Xiaomi Mi 9T-t és Elephone U2-t is behúzhattok, amiket egyszerű felismerni az idei nyár slágeréről, a pop-up kameráról. De ez csak a cseresznye a hab tetején, az összes akciós telefont itt találjátok.

Global verzió lévén B20 támogatással megtoldott 4G kapcsolat is szerepel a specifikációk között, továbbá a 2.4 GHz-es Wifi mellett az 5 Ghz-es frekvenciát is ismeri, így földön, vízen, levegőben stabil lesz az internet kapcsolatotok. És hogy a telefonotok biztonságban legyen, arcfelismeréssel és ujjlenyomattal is védhetitek. 67 000 forintba kerül az EU Priority Line szállítási díjával együtt, és bár a deal és a telefon sem rossz, ettől függetlenül döntés előtt nézzétek meg például a Xiaomi Redmi Note 7-et is, ami még mindig népszerű, és csak 52 000 forintot kell kicsengetni érte.

Xiaomi Redmi Note 7

A Xiaomi Redmi Note 7 még mindig az egyik legnépszerűbb készülék a középkategóriás telefonok kedvelői között. Besorolását elsősorban az SoC és a RAM miatt érdemelte ki, cserébe a kameránál próbálták odatenni magukat. Jelenleg a 4+128 GB-os verziót szerezhetitek be kedvezményesen, amit Snapdragon 660-as processzorral egészítettek ki. A mobil “hájpját” a 48 Megapixeles kamera köré húzták fel, aminek a füstje igazából nagyobb volt, mint a lángja, ettől függetlenül nem lett vállalhatatlan az eredmény. (A képeket, amiket lőttünk, ebben a tesztben nézhetitek meg.)

Android 9-re húzott MIUI-t kapott operációs rendszerként, továbbá figyelemre méltó az átlagnál nagyobb, 4000 mAh-s akkumulátora, ami akár 3 napot is kibír egy töltéssel. Alapból nem magas árát még tovább csökkentették, most már 52 000 forintért juthattok hozzá.

Xiaomi Mi 9T okostelefon

Idén jelent meg a Redmi K20 pop-up kamerával és erős hardverrel, viszont B20 és magyar nyelv nélkül. A Mi 9T a K20 fedőneve, “globálosítva”, így ha esetleg az új Redmi megjelenésénél hiányoltátok a nemzetközi verziót, akkor itt a megoldás. Fontos azt is leszögezni, hogy ez nem a Pro változat, így például Snapdragon 855 helyett 730-as SoC kapott helyet benne, memóriáját tekintve pedig a 6/128 GB-os verziót rendelhetitek meg. A jó képekért a 48+13+8 Megapixeles Sony kamera és a telefon fő attrakciója, a 20 MP-es pop-up szelfi egység a felelős, aminek elsődleges célja az, hogy ne a kijelzőn foglalja a helyet. Így tudták megoldani, hogy a 6,39 colos AMOLED képernyő teljes szélességében uralhassa az előlapot, ráadásul az ujjlenyomat-olvasót is a kijelzőbe építették.

4000 mAh-s aksit tettek bele, amivel – mint tesztünkből is kiderült – akár 2-3 napot kibír a telefon, amennyiben mégis feladja a harcot napközben, akkor a 18 W-os gyorstöltéssel hamar felpumpálhatjátok az akkumulátort. A nagyobb verzió most olcsóbb, mint nemrég a 6/64 GB-os, úgyhogy érdemes rá lecsapnotok 94 000 forintért.

Elephone U2 okostelefon

Az Elephone U2 is igyekszik meglovagolni a pop-up kamera hullámot, ráadásul a többiekhez – Xiaomi Mi 9T, OnePlus 7 Pro – képest jóval olcsóbban teszi ezt. Persze kompromisszumos a dolog, de ha az elsődleges cél az egyediség, akkor figyeljetek.

Középkategóriás Helio P70 processzor a hörcsög a kerékben, 6/128 GB-tal megtámogatva, így azért biztosak lehettek benne, hogy akár több app futtatása esetén is zökkenőmentesen végzi a feladatát.

Android 9-es oprendszer fut rajta, MIUI nélkül, ami azok számára lehet egy fájó pont, akiknek a szeme még mindig a legnépszerűbb grafikusfelülethez van szokva.

És akkor következzen a legfontosabb, a kamera. Ugye azért találták ki ezt a Men in Black-es emlékezettörlős megoldást, hogy az előlapi kamera se önmagában, se egy notch-on ne foglaljon el felesleges helyet a képernyőből. Hátul 16+5+2 Megapixeles kamera található, míg a telefon tetejéből kimászó szelfi kamera 16+2 MP-t virít papíron.

Ezeken kívül hoz mindent, amit illik neki: többek között B20-as kapcsolattal megáldott 4G-t, ami elengedhetetlen a problémamentes mobilnetezéshez, ujjlenyomat-olvasót, mindentudó GPS-t és 3250 mAh-s aksit. A 3KEUQIWC kóddal 71 000 forintba kerül, ami a Mi 9T 94 000 forintos és a OnePlus 7 Pro 204 000 forintos árához képest baráti, EU Priority Line szállítási móddal pedig áfával és vámmal sem kell számolnotok.

Ezek csak az én kedvenc készülékeim, de ha kíváncsiak vagytok a teljes kedvezményes listára, akkor nézzétek meg a Geekbuying oldalán található akciós telefonokat.

hirdetés