hirdetés

Itt vannak a Geekbuying legújabb ajánlatai

Elektromos járgányok és robotporszívó

hír
Itt vannak a Geekbuying legújabb ajánlatai 1
írta: hajas
2020-05-20

Újra elhoztam nektek a Geekbuying friss ajánlatait. Ma egy robotporszívót és két elektromos járművet találtok a cikkben. Mindegyik termék Európából érkezik hozzátok, így néhány napot kell csak várnotok rájuk, ráadásul semmilyen extra költség miatt sem kell tartanotok.

Eswing M11

Az Eswing M11 gyakorlatilag gyakorlatilag egy roller-kerékpár hibrid. Kapott nyerget és csomagtartót, így egy kicsit a biciklikre hajaz, viszont a fellépője és a kormánya miatt a rollerekre is hasonlít. Azok számára lehet ideális, akiknek szüksége van csomagtartóra, valamint nem szeretne hosszabb távon állni. Maximális sebessége 25 km/h, a nagy kapacitású, 10 Ah-s akkumulátornak köszönhetően pedig akár 30 kilométert is megtehettek vele. Teherbírása nagyobb, mint az átlagos rollereké, 120 kg-ot bír el. Erős, 350 W-os motor került bele, így a nagyobb emelkedőkkel is könnyedén megbirkózik.

Összehajtható, tehát tároláskor és szállításkor nem foglal sok helyet, még az autó csomagtartójába is befér. Szereltek rá tárcsafékeket, első és hátsólámpát, így biztonságosan tudtok vele közlekedni. A GKB415S kuponkóddal 169 500 forintért vásárolhatjátok meg fekete vagy piros színben.

Fiido D1

A Fiido D1 egy igazi kis városi cirkáló. Korábban már járt nálunk, itt olvashatjátok a róla készült tesztünket. Óriási, 10,4 Ah-s akkumulátor került bele, aminek köszönhetően tisztán elektromos hajtással akár 40 km-t is megtehettek, de ha ti is tekertek, akkor nagyjából 80 km-es hatótáv is kihozható. A 14 colos kerekekre tárcsafékek kerültek, a biztonságotokat pedig tovább fokozza az első lámpa és a hátsó macskaszem, de azért hátra érdemes beszerezni egy piros színű villogót. Ha épp nincs rá szükségetek, vagy betennétek a csomagtartóba, akkor könnyedén össze tudjátok csukni, így kis helyen is elfér. A NNNFIIDOD1 kuponkóddal 131 000 forintért vásárolhatjátok meg.

hirdetés