hirdetés

Itt vannak a Gearbest legjobb ajánlatai a hétre

Remek kütyük, kedvezményesen

hír
Itt vannak a Gearbest legjobb ajánlatai a hétre 1
írta: hajas
2020-08-06

Összegyűjtöttem nektek néhány leakciózott kütyüt a Gearbest kínálatából. Ebben a cikkben találtok okosórát, robotporszívót, elemlámpát és okosvillanykörtét is. Mindegyik termék a szállítási mód vagy az árazás miatt áfa- és vámmentes, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Yeelight 1 SE okosvillanykörte

A 16 millió szín megjelenítésére alkalmas Yeelight 1 SE-vel könnyedén hangulatosabbá varázsolhatjátok otthonotokat. Mindössze 6 wattot fogyaszt, élettartama pedig 25 000 óra, ráadásul okos is, így minden téren übereli a hagyományos izzókat. A mobilos applikációval különböző beállításokat tudtok alkalmazni, például időzíthetitek, állíthatjátok a fényerőt igényeitek szerint. 5200 forintot kérnek érte.

NexTool Outdoor 6-in-1 elemlámpa

A Nextool LED-es zseblámpa maximális fényereje 1000 lumen, és akár 240 méterre is elláthattok vele. Tudjátok állítani a fókuszt, így akár szórt fényt is képes vetíteni. Oldalán egy piros LED felület található, ami képes SOS jelzést is leadni, így ha bajba kerülnétek, ez a funkció jól jöhet. Type-C porton tölthetitek a 2600 mAh-s aksit, ami powerbankként is funkcionál. 10 Mátyás királyért cserébe a tiétek lehet.

TicWatch S2

A TicWatch S2 Android Wear OS operációs rendszert használ, így az óra azok számára előnyös, akik a Google-féle megoldásokra esküsznek. Sportos kütüyről van szó, de ennek ellenére igényes a kialakítása, szilikon szíja pedig cserélhető. 5 ATM vízállósággal rendelkezik, vagyis akár 50 méter mélyre is levihetitek. Beépített GPS-szel rendelkezik, így mobiltelefon nélkül is képes pontos adatokat szolgáltatni az edzésetekről. Az akku kapacitása 415 mAh, amit aktív használat esetén kétnaponta a mágneses töltővel kell „etetnetek árammal”. 38 700 forintba kerül, brit raktárból tudjátok megrendelni.

hirdetés