hirdetés

Itt vannak a DHGate heti ajánlatai

hír
Itt vannak a DHGate heti ajánlatai 1
írta: hajas
2020-05-20

Elhoztam nektek a DHGate eheti ajánlatait. A felsorolás elég vegyes: találtok benne okostelefont, elektromos rollert, asztali lámpát és okos fogkefét is. A termékek vagy az áruk, vagy pedig a szállítási mód miatt áfamentesek, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Ninebot Segway MAX G30

A Ninebot Max G30 az egyik legnagyobb hatótávú elektromos roller a piacon, hiszen akár 65 kilométert is megtehettek vele, míg a legtöbb roller nagyjából 20-25 km-es hatótávval rendelkezik. A 350 wattos motorja könnyedén megbirkózik az akár 20%-os emelkedőkkel is. Lejtőkön, illetve fékezéskor visszatáplálja az energiát az akkuba, ezzel is növelve az üzemidőt. A nagy kapacitású akkumulátort egyébként 6 óra alatt tudjátok teljesen feltölteni. A műszerfalon látjátok az aktuális sebességet, az akku töltöttségét, illetve az üzemmódot is.

„Pedestrian” üzemmódban is képes gurulni, ami gyakorlatilag 6 km/h-ra korlátozza a maximális sebességet, így a zsúfolt utcákon biztonságosan tudtok haladni. LED világítás került előre és hátra, valamint kézifék és csengő is helyet kapott a járművön. A DHgateG301 kuponkóddal 187 600 forintért rendelhetitek meg, ingyenes EMS, áfamentes szállítással.

Xiaomi hordozható asztali lámpa

Nagyon praktikus Xiaomi lámpát is hoztam nektek. Amellett, hogy a karja flexibilis és szinte bármilyen szögben állítható, a színhőmérsékletet is testre tudjátok szabni. Maga a lámpa micro USB portról működik, így még konnektor sem kell, hiszen akár egy power bankról is használhatjátok. Ráadásul beépített, 2000 mAh-s akkumulátort is találtok benne, így egy teljes töltéssel nagyjából 5 órán keresztül működik, vagyis a lakás bármely pontjára elviheted. Három érintőgombot találtok a talpán: a be- és kikapcsoló gombot, a fényerőszabályzót és a színhőmérséklet szabályzót. A DH40All kuponkóddal 9900 forintért vásárolhatjátok meg. 

Xiaomi Oclean X

Az Oclean X az egyik legjobb ár-érték arányú okos fogkefe a piacon, róla készült tesztünket itt olvashatjátok. Található rajta egy érintőkijelző, amin egy rakás információt olvashattok, illetve ezzel vezérelhetitek. Szerintem az egyik leghasznosabb funkciója a „kihagyott rész emlékeztető”, ami figyelmeztet benneteket arra, ha valahol kevésbé voltatok alaposak. 32 intenzitási fokozat közül választhattok, így biztosan megtaláljátok a számotokra legkényelmesebb üzemmódot. A fogkefe arra is felhívja a figyelmeteket, ha túl erősen nyomjátok fogaitokra. Természetesen telefonos applikáció is jár hozzá, így minden adatot, statisztikát szinkronizálhattok mobilotokra. Ha használjátok a DH40All kuponkódot, akkor 11 200 forintért zsebelhetitek be.

hirdetés