hirdetés

Itt vannak a Cafago legfrissebb ajánlatai

Nagy a választék

hír
Itt vannak a Cafago legfrissebb ajánlatai 1
írta: hajas
2021-12-10

Ismét hoztam nektek néhány remek ajánlatot a Cafagótól. A mai válogatásban találtok elektromos rollert, tabletet, okos lámpát, 3D nyomtatót és térdmelegítőt is. Mindegyik készüléket áfa- és vámköltségek nélkül tudjátok megrendelni, ráadásul némelyikük EU raktárból érkezik, így ezeket néhány nap alatt kézbesítik.

Niubility N2

A Niubility N2 masszív alumínium vázzal rendelkezik, tömege mindössze 14 kilogramm, teherbírása pedig átlagon felüli, akár 120 kg-t is elbír. Néhány mozdulattal összecsukható, így könnyű a tárolása és a szállítása. 10 colos, felfújható kerekeket kapott, melyek elnyelik a rázkódásokat. 350 wattos motor dolgozik benne, melynek köszönhetően 25 km/h a roller végsebessége. A tárcsafék mellett első és hátsó világítás teszi biztonságosabbá a közlekedést, a 10 Ah-s akkunak hála pedig akár 35 km-t is gurulhattok egy töltéssel. 91 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a Cafago német raktárából.

Yeelight YLXD76YL

A Yeelight már rengeteg okoslámpát dobott piacra, ráadásul mindegyik remek minőségű és kedvező áron kapható, így nem csoda, hogy hatalmas népszerűségnek örvendenek a termékeik. Az YLXD76YL egy 23 wattosLED-es, okos mennyezeti lámpa, aminek a maximális fényereje 1500 lumen. Vezérelni a mellékelt távirányítóval vagy akár okostelefonos alkalmazással is tudjátok, segítségükkel könnyedén állíthattok a fényerőn, időzíthetitek, illetve módosíthatjátok a színhőmérsékletet 2700 és 6500 kelvin között. 16 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron rendelhetitek meg Németországból, ez az összeg pedig már a szállítási díjat is tartalmazza.

FLSUN Q5

Az FLSUN Q5 3D nyomtató kerek asztala 20 centiméter átmérőjű, amin maximum 20 cm magas alkotásokat készíthettek el. A gyártó állítása szerint könnyű összerakni, csak néhány csavart és csatlakozót kell a helyére tenni az első használat előtt. Az érintőképernyővel is vezérelhető 3D nyomtató titán extrúdert kapott, amivel a flexibilis filamentek sem okoznak neki gondot, ráadásul akár 270 Celsius-fokos hőmérsékletre is felhevíthető a fej, így szinte bármilyen anyaggal egyszerű a nyomtatás. Az FLSUN Q5 képes folytatni a feladatát egy esetleges kikapcsolás vagy áramszünet után, így nem vész kárba a több órás munka. 65 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Németországból.

Térdmelegítő

A térdfájdalmak enyhítésében lehet segítségetekre ez az elektromos térdmelegítő pánt. 22×56,5 centiméteres méretekkel rendelkezik, így simán körbeéri a lábatokat, de persze más testrészeken is használhatjátok. Az áramellátást USB kábel segítségével oldhatjátok meg, így akár egy powerbankről is üzemeltethetitek. A bekapcsológombbal 3 különböző hőmérséklet közül választhattok, a maximális hőmérséklet 55 Celsius-fok lehet. 6300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a Cafago kínai raktárából, ingyenes Duty free szállítással.

hirdetés